Menu
Restaurant SuRis køkken er baseret på lokale og lækre råvarer i sæson fra egnens mange dedikerede leverandører, og husets integrerede fiskeforretning, tilberedt på Molteni komfuret i det åbne køkken. Maden serveres i smukke, maritime og afslappende omgivelser, med fantastisk udsigt til store vidder og havnemiljøet – ikke mindst fra den store terrasse på molekanten i havnebassinet, med færgelejet for Orøfærgen og den maritime træskibshavn.
Både til frokost, aften og ud af huset er retterne innovative og et udtryk for hvad sæsonen byder fra havet og i marken i klassiske tilberedninger, og ledsages af vine fra det åbne vinrum i restauranten, eller øl og most fra små producenter, som har samme tilgang til at ville præsentere den bedste kvalitet
Frokost alle ugens dage fra kl. 11.30
SMØRREBRØD
menu in english
Gammeldagsmodnede sild
Ramsløg variation, skalotteløg
125,-
Pankostegt rødspættefilet
Rejer, kapersremoulade, tyttebær
165,-
Grisemad
Baconmayo, løgblomster, æble, flæskesvær
165,-
Tatarmad
Ramsløg, croutons, grillede løg
175,-
SuRi Frokostservering – 3 serveringer
Ramsløgsild, rødspætte, æg royale
Grisemad
Petit fours
325,-
TAVLERETTER
Stjerneskud
Rødspætte, asparges, rejer, mættet sauce choron
195,-
Varmrøget makrel
Rygeost, radise, syltet tomat, saltet æggeblomme, malt
175,-
Æg royale
Pocheret æg, koldrøget laks, spinat, hollandaise
185,-
Lun okse
Pommes rösti, løgkompot, friteret æg, bearnaise skum
185,-
I FJORDEN
Dagens fisk
Asparges blanquette, grøn & hvid asparges, grønne jordbær
195,-
Fiskeservering – 2 serveringer
Varmrøget makrel, stjerneskud
Dagens fisk
315,-
Moules frites
Dampede blåmuslinger, pommes frites, aioli
175,-
Østers – Fine de Claire, Sentinelle eller Gillardeau
Natural, gratineret, friteret, ramsløg, bloody mary
38/48/58,- pr stk.
Gold caviar fra Gastro Unika 10 gr/20 gr
Brioche, creme fraiche, løg
275,-/495,-
SuRi’s skaldyrsservering – skal forudbestilles senest dagen inden
To slags østers, jomfruhummer, kammusling, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, dips, aioli
595,- (pr. pers./min 2. personer)
OST & DESSERT
3 slags ost
Smørstegt frugtbrød, knækbrød, sylt
135,-
Crème brûlée
Vanilje is
128,-
Danske Rabarber
Hvid chokolade, lang peber
135,-
AFTEN A LA CARTE mandag til lørdag fra kl. 17.30
menu in english
Østers – Fine de Claire, Sentinelle eller Gillardeau
Natural, gratineret, friteret, ramsløg, bloody mary
38/48/58,- pr stk.
Gold caviar fra Gastro Unika 10 gr/20 gr
Brioche, creme fraiche, løg
275,-/495,-
Agnolotti
Ramsløg, spinat, gruyere, hvide asparges
175,-
Dagens fisk
Asparges blanquette, grønne & hvide asparges, grønne jordbær
(som hovedret, større og med nye kartofler + 125,-)
195,-
Stenbiderrogn
Ramsløg, pommes terrine
185,-
Tatar af kalveinderlår
Ramsløg, croutons, grillede løg
(som hovedret, større og med fritter + 125,-)
175,-
Brisler
Persillerod, Vin Jaune sauce
195,-
Helstegt fladfisk
Muslingesauce, nye løg, syltet tomat, kartoffel
Dagspris
Kalv
Filet & skank, pommes rösti, røget marv
325,-
Prime Rib, langtidsstegt oksehøjreb
Lokalt grønt, fritter, Sauce Bearnaise
375,-
Ostebræt, 3 stk. oste
Sylt, knækbrød, smørstegt frugtbrød (tilkøb pr. ost 25,-)
135,-
Crème brûlée
Vaniljeiscreme
128,-
Skovmærke
Havesyre, yoghurt, armeridder, saltede blåbær
135,-
Danske Rabarber
Hvid chokolade, lang peber
135,-
En aften på Restaurant SuRi
SuRi’s udvalgte snacks
Stenbiderrogn
Ramsløg, pommes terrine
Brisler
Persillerod, Vin Jaune sauce
Kalv
Filet & skank, pommes rösti, røget marv, sauce choron
Skovmærke
Havesyre, yoghurt, armeridder, saltede blåbær
4 retters sæsonmenu inkl. snacks 645,-
4 glas vinmenu med tilpassede vine 545,-
SuRi Specialiteter
SuRi’s skaldyrsservering (skal forudbestilles senest dagen inden)
To slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
595,- (pr. pers./min 2 pers.)
SuRi’s sharing menu – serveres til alle ved bordet
Udvalgte forretter og hovedretter serveret sharing style til hele bordet
Østers, Stenbiderrogn, Dagens fisk, Brisler, Tatar, Prime
645,-
Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet