Menu
Restaurant SuRis køkken er baseret på lokale og lækre råvarer i sæson fra egnens mange dedikerede leverandører, og husets integrerede fiskeforretning, tilberedt på Molteni komfuret i det åbne køkken. Maden serveres i smukke, maritime og afslappende omgivelser, med fantastisk udsigt til store vidder og havnemiljøet – ikke mindst fra den store terrasse på molekanten i havnebassinet, med færgelejet for Orøfærgen og den maritime træskibshavn.
Både til frokost, aften og ud af huset er retterne innovative og et udtryk for hvad sæsonen byder fra havet og i marken i klassiske tilberedninger, og ledsages af vine fra det åbne vinrum i restauranten, eller øl og most fra små producenter, som har samme tilgang til at ville præsentere den bedste kvalitet
FROKOST ALLE UGENS DAGE FRA KL. 11.30
menu in english
SMØRREBRØD
Gammeldags modnede sild
Citroncreme, friteret kapers, skalotteløg
125,-
Pankostegt rødspættefilet
Rejer, kapersremoulade, tyttebær
165,-
Hønsesalat
baconchips, rosenkål, frissé
165,-
Tatarmad
tomatcreme, fermenteret peber, kapers, cornichons, peberrod, røget ravost
185,-
SuRi Juletallerken – 3 serveringer
Sild, rødspætte
Spoleben, andeconfit
Julesødt
335,-
Glaseret svinekæbe
Sauerkraut, flæskesvær, grønkål, æblegel
175,-
KLASSIKER
Æg royale
Koldrøget laks, pocheret æg, spinat hollandaise
195,-
Stjerneskud
Rødspætte, skorzonerrod, rejer, sauce choron
195,-
Andeconfit
Palmekål, kålchips, rødbede pure, portvinsauce
165,-
I FJORDEN
Dagens fisk
Porre, gulerodspure, kroket af kartoffel, muslingesauce
195,-
Fiskeservering – 2 serveringer
Æg royale, stjerneskud – Dagens fisk
315,-
Moules frites
Dampede blåmuslinger, pommes frites, aioli
175,-
Østers – Amulette eller Sentinelle
Natural, gratineret, friteret, æble og peberrod, hyldeblomst og agurk
48,- pr stk.
Gold caviar fra Gastro Unika 10 gr/20 gr
Brioche, creme fraiche, løg
275,-/495,-
SuRi’s skaldyrsservering – skal forudbestilles senest dagen inden
To slags østers, jomfruhummer, kammusling, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, dips, aioli
595,- (pr. pers./min 2. personer)
OST & DESSERT
3 slags ost
Smørstegt frugtbrød, knækbrød, sylt
135,-
Crème brûlée
Vanilje is
128,-
Mandelkage
Ristet mandel is, appelsin, mørk chokoladecreme, tuilles
135,-
AFTEN A LA CARTE mandag til lørdag fra kl. 17.30
menu in english
Bagt jordskok fra Den Gamle Gård
Jordskokvariation, purløg, miso/trøffelsauce
165,-
Stegt kammusling
Blomkål, syltede enoki, Tiger Lee suppe
185,-
Dagens fisk
Porre, gulerodspure, kroket af kartoffel, muslingesauce
(som hovedret, større og med farseret savoykål + 125,-)
195,-
Brødstegt helleflynder
Sellerivariation, hasselnødder, svampestøv, brunet smør blanquette
355,-
Tatar af kalveinderlår
tomatcreme, rav ost, solsikkekerner, karse
(som hovedret, større og med fritter + 125,-)
185,-
Glaseret svinekæber
Sauerkraut, flæskesvær, grønkål, baconsauce
175,-
Fransk landand
Rødbede, kål, rødbedesauce med Pernod, trøffel
335,-
Prime Rib
lokal grønt, pommes frites, friterede løgringe, Sauce Bearnaise
385,-
3 slags oste
Sylt, knækbrød, smørstegt frugtbrød (tilkøb ekstra ost 25,-)
135,-
Crème brûlée
Vaniljeiscreme
128,-
Mandelkage
Ristet mandel is, appelsin, mørk chokoladecreme, tuilles
135,-
SuRi’s Chokolade bar
Eksklusiv chokolade fra Friis-Holm i alverdens teksturer
155,-
Fyldte chokolader fra Mikkel Friis-Holm
5 udvalgte
28,- pr. stk.
En aften på Restaurant SuRi
Skal vælges af hele bordet
SuRi’s udvalgte snacks
Stegt kammusling
Blomkål, syltede enoki, Tiger Lee suppe
Brødstegt helleflynder
Sellerivariation, hasselnødder, svampestøv, brunet smør blanquette
Fransk landand
Rødbede, kål, rødbedesauce med Pernod, trøffel
Mandelkage
Ristet mandel is, appelsin, mørk chokoladecreme, tuilles
4 retters sæsonmenu inkl. snacks 645,-
4 glas vinmenu med tilpassede vine 545,-
SuRi Specialiteter
Østers – Amulette eller Sentinelle
Natural, gratineret, friteret, æble og peberrod, hyldeblomst og agurk
48,- pr stk.
Gold caviar fra Gastro Unika 10 gr/20 gr
Brioche, creme fraiche, løg
275,-/495,-
SuRi’s skaldyrsservering (skal forudbestilles senest dagen inden)
To slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
595,- (pr. pers./min 2 pers.)
SuRi’s sharing menu – serveres til alle ved bordet
Østers, Kammusling, Dagens fisk, Jordskok, Tatar, Prime
645,- (pr. pers./min 2 pers.
Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din dankortkvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.