Vi har en række events og arrangementer klar på SuRi & Maskinværkstedet, hvor vi har lagt os i selen for at skabe og give jer en skøn start på 2025 med en række super lækre og fede arrangementer.
Eksklusiv Kaviar Aften 18.januar i samarbejde med Alex fra Rogn
Vi har den glæde at kunne invitere indenfor på SuRi til en eksklusiv aften på SuRi i Kaviar- og vinenes navn. Det vil blive en aften med fokus på de mange kaviar-typer, samt hvordan de kan bruges på forskellig vis i både det søde og salte køkken.
Alex fra Rogn vil fortælle undervejs omkring den kaviar der er udvalgt til aftenen og Alberte, vores vin connaisseur, vil præsentere, de nøje udvalgte topvine, dertil.
Det vil blive en aften fyldt med store smagsoplevelser, inspiration og en masse god kaviar! Så kom på SuRi og byd det nye år velkommen på bedste manér.
Se herunder aftenens menu og tilpassede vine
Velkomst kl. 18.00 med bobler og snacks
Østers m. white sturgeon kaviar,
Bloody Mary, natural
Toast melba m. løjrom
NV, Blanc de Blancs, Doyard-Mahé, Champagne
Kærnemælksbrød, kaviar smør
Hummersalat, granny smith æble,
dild, stenbiderrogn
2023, Sauvignon Blanc, Lucien Crochet, Sancerre
Jordskok panna cotta, rimmede kammuslinger, jordskok, Oscietra kaviar
2015, Riesling Kabinett, Markus Molitor, Mosel
Brisler, persillerod, sauce vin Jaune,
Baerii kaviar
2022, Poulssard, Michel Tissot & Fils, Arbois Jura
Rødtunge, selleri, porre, Beurre Blanc med ørredrogn og white sturgeon kaviar
2020, Chardonnay, Oliver Leflaive, Santenay, Bourgogne
Vaniljeis, banan, mandelolie, gold kaviar
2019, Furmint, Royal Tokaji, Ungarn
Pris pr. person
1995,-
Pris inkluderer menu med vine og filteret
vand med og uden brus.
Dining Week uge 7 - den 7.-16. februar 2025
For mange danskere er det blevet en tradition, at vi skal på restaurant sammen i uge 7 og 42, og spisestederne rundt om i landet får ekstraordinært mange gæster på besøg, som alle får en uforglemmelig oplevelse med hjem.
Dining Week er en overskuelig og fristende introduktion til allerede kendte, etablerede restauranter eller nye restauranter. Det er en enestående mulighed for at udforske velkendte restauranter samt opdage nye perler, som vi gerne vil bringe frem i lyset. Sammen med restauranterne ønsker vi at inspirere danskerne til at prøve nye smage og oplevelser, både inden for det kendte og det lidt mere eksotiske.
Dining Week er ikke blot en madoplevelse, men en gastronomisk rejse gennem verdens køkkener, hvor du kan nyde alt fra dansk, nordisk, italiensk og spansk til fransk, mexicansk eller asiatisk cuisine, alt sammen uden at forlade Danmark.
Det er følelsen af festival og lysten til at dele oplevelsen med venner og familie. Ligegyldigt om det er ét enkelt restaurantbesøg eller flere, så handler det om fællesskabet og glæden ved at nyde en fantastisk oplevelse sammen.
Menuen bliver offentliggjort ultimo december 2024