Previous slide
Next slide

Selskaber

Lad Restaurant SuRis smukke lokaler være rammen om en uforglemmelig dag, ved barnedåben, fødselsdagen, konfirmationen, brylluppet, receptionen eller livets andre fester.

Med den unikke maritime placering i første række til Holbæks gamle havn, den store terrasse med maritime træbåde fortøjret, de lyse og luftige lokaler, den smukke service og pynt, og ikke mindst et dedikeret personale, er det kun at læne sig tilbage, nyde dagen, og lade os forkæle Jeres gæster, og ikke mindst nyde sæsonens bedste lokale råvarer fra marken og havet, tilberedt på Molteni komfuret i det åbne køkken.

Skræddersyede selskaber
Alle selskaber skræddersyes efter individuelle behov og ønsker til menu og vine, hvor vi til enhver tid vil gøre alt for at imødekomme alle ønsker. Vi har filosofien om at en fest skal være personlig, lille som stor, derfor har vi ikke udover nedenstående fastlagte menuer og færdigløsninger.

Lokalerne kan rumme fra få gæster op til 90 personer, da vi har mulighed for at inddele restauranten efter jeres behov

Nedenstående er ment som inspiration til hvordan et helaftensarrangement kan se ud, begyndende med velkomstdrink med hjemmelavede snacks.