Menu
Restaurant SuRis køkken er baseret på lokale og lækre råvarer i sæson fra egnens mange dedikerede leverandører, og husets integrerede fiskeforretning, tilberedt på Molteni komfuret i det åbne køkken. Maden serveres i smukke, maritime og afslappende omgivelser, med fantastisk udsigt til store vidder og havnemiljøet – ikke mindst fra den store terrasse på molekanten i havnebassinet, med færgelejet for Orøfærgen og den maritime træskibshavn.
Både til frokost, aften og ud af huset er retterne innovative og et udtryk for hvad sæsonen byder fra havet og i marken i klassiske tilberedninger, og ledsages af vine fra det åbne vinrum i restauranten, eller øl og most fra små producenter, som har samme tilgang til at ville præsentere den bedste kvalitet
Frokost alle ugens dage fra kl. 11.30
SMØRREBRØD
Kryddersild
Karamelliseret løg mayo, syltet løg, grønkål, malt
125,-
Pankostegt rødspættefilet
Rejer, kapersremoulade, tyttebær
165,-
Roastbeef
Selleri remoulade, løgringe, peberrod
175,-
Tatarmad
Klassisk rørt, porreskum, kartoffelchips
175,-
Frokosttallerken – 3 serveringer
Sild, rødspættefilet, benedict
Roastbeef
Petit fours
325,-
TAVLERETTER
Benedict
Pocheret æg, koldrøget laks, spinat, hollandaise
185,-
Stjerneskud
Rødspætte, rejesalat, skaldyrs aioli, skorzonnerod
185,-
Croque madame ala SuRi
Brioche, dijon, sortfodsskinke, spejlæg, comté sauce
185,-
“Cowboy toast”
Hakkebøf, balsamico løg, brioche, buffalo sauce
185,-
I FJORDEN
Dagens fisk
Blomkål, bladkål, hummersauce
195,-
Fiskeservering – 2 serveringer
Benedict, stjerneskud
Dagens fisk
315,-
Moules frites
Dampede blåmuslinger, pommes frites, aioli
175,-
Østers
Natural, asier & purløg, gratineret, bloody mary, dild & granny smith
38,- pr stk.
Caviar fra Rogn 15 gr.
Brioche, creme fraiche, løg
295,-
SuRi’s skaldyrsservering – skal forudbestilles senest dagen inden
To slags østers, jomfruhummer, kammusling, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, dips, aioli
595,- (pr. pers./min 2. personer)
OST & DESSERT
3 slags ost
Smørstegt frugtbrød, knækbrød, sylt
135,-
Crème brûlée
Vanilje is
128,-
Key citrus “pie”
Kiks, lime, citron, marengs
135,-
AFTEN A LA CARTE mandag til lørdag fra kl. 17.30
Østers
Natural, asier & purløg, gratineret, bloody mary, dild & granny smith
38,- pr stk.
Caviar fra Rogn 15g
Brioche, løg, creme fraiche
295,-
Pocheret æg
Kål, kærnemælk, grillet purløg
175,-
Dagens fisk
Kartoffel i variation, porre, fiskefumé
(som hovedret, større og med kartoffel + 125,-)
195,-
Kammusling
Gulerødder, malt, brunet smør, Pernod
195,-
Tatar af kalveinderlår
Klassisk rørt, porreskum, kartoffelchips
(som hovedret, større og med fritter + 125,-)
175,-
Pighvar (min. 2 pers)
3 slags kål på mange måder, hasselnød, muslingesauce
355,- pr. pers.
Perlehøne
Jordskok, pastinak, hønsesky m. citrus
325,-
Prime Rib, langtidsstegt oksehøjreb
Lokalt grønt, fritter, Sauce Bearnaise
375,-
Ostebræt, 3 stk. oste
Sylt, knækbrød, smørstegt frugtbrød (tilkøb pr. ost 25,-)
135,-
Crème brûlée
Vaniljeiscreme
128,-
Key citrus “pie”
Kiks, lime, citron, marengs
135,-
Fermenteret banan
Vanilje is, kaviar, mandler
165,-
En aften på Restaurant SuRi
SuRi’s udvalgte snacks
Pocheret æg
Kål, kærnemælk, grillet purløg
Kammusling
Gulerødder, malt, brunet smør, Pernod
Perlehøne
Jordskok, pastinak, hønsesky m. citrus
Key citrus “pie”
Kiks, lime, citron, marengs
4 retters sæsonmenu inkl. snacks 645,-
4 glas vinmenu med tilpassede vine 545,-
En hel aften på Restaurant SuRi
SuRi’s udvalgte snacks
Pocheret æg
Kål, kærnemælk, grillet purløg
Kammusling
Gulerødder, malt, brunet smør, Pernod
Dagens fisk
Kartoffel i variation, porre, fiskefumé
Tatar af kalveinderlår
Klassisk rørt, porreskum, kartoffelchips
Perlehøne
Jordskok, pastinak, hønsesky m. citrus
Fermenteret banan
Vanilje is, kaviar, mandler
6 retters sæsonmenu inkl. snacks 845,-
6 glas vinmenu med tilpassede vine 745,-
SuRi SPECIALITETER
SuRi’s skaldyrsservering (skal forudbestilles senest dagen inden)
To slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
595,- (pr. pers./min 2 pers.)
SuRi’s sharing menu – serveres til alle ved bordet
Udvalgte forretter og hovedretter serveret sharing style til hele bordet
Østers, Æg, Kammusling, Dagens fisk, Tatar, Perlehøne
645,-
Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet
Alle ugens dage fra kl. 14.00 – 15.30, gerne mod forudbestilling (noter det ved bestilling online)
SuRis Afternoon Tea til en hyggelig eftermiddag med et nøje udvalg fra vores dygtige kokkes hænder
Ved bestilling af bord til Afternoon Tea, må du meget gerne notere det i bookingen
Det klassiske
Lun scones, bærkompot
Tærter
Limecurd, brændt marengs
Chokolade, orangeknas
De tre udvalgte
Håndlavet chokolade og søde specialiteter
Fingresandwich
Rejesalat, karse / Okse, sylt, urtecreme
Pris pr. person
245,-
(inkl. 1 kande stempelkandekaffe eller te)
Prikken over i´et sættes med
Bobler fra Ørnberg 125,- (pr. Glas)
Østerlandsk te (flere varianter)
Østerlandsk kaffe (flere varianter)