Menu
Restaurant SuRis køkken er baseret på lokale og lækre råvarer i sæson fra egnens mange dedikerede leverandører, og husets integrerede fiskeforretning, tilberedt på Molteni komfuret i det åbne køkken. Maden serveres i smukke, maritime og afslappende omgivelser, med fantastisk udsigt til store vidder og havnemiljøet – ikke mindst fra den store terrasse på molekanten i havnebassinet, med færgelejet for Orøfærgen og den maritime træskibshavn.
Både til frokost, aften og ud af huset er retterne innovative og et udtryk for hvad sæsonen byder fra havet og i marken i klassiske tilberedninger, og ledsages af vine fra det åbne vinrum i restauranten, eller øl og most fra små producenter, som har samme tilgang til at ville præsentere den bedste kvalitet.
SMØRREBRØD
Kryddersild
Karamelliseret løg mayo, syltet løg, grønkål, malt
125,-
Pankostegt rødspættefilet
Rejer, kapersremoulade, tyttebær
165,-
Roastbeef
Selleri remoulade, løgringe, peberrod
175,-
Tatarmad
Klassisk rørt, porreskum, kartoffelchips
175,-
Frokosttallerken - 3 serveringer
Sild, rødspættefilet, benedict
Roastbeef
Petit fours
325,-
TAVLERETTER
Benedict
Pocheret æg, koldrøget laks, spinat, hollandaise
185,-
Stjerneskud
Rødspætte, rejesalat, skaldyrs aioli, skorzonnerod
185,-
Croque madame ala SuRi
Brioche, dijon, sortfodsskinke, spejlæg, comté sauce
185,-
"Cowboy toast"
Hakkebøf, balsamico løg, brioche, buffalo sauce
185,-
I FJORDEN
Dagens fisk
Blomkål, bladkål, hummersauce
195,-
Fiskeservering - 2 serveringer
Benedict, stjerneskud
Dagens fisk
315,-
Moules frites
Dampede blåmuslinger, pommes frites, aioli
175,-
Østers
Natural, asier & purløg, gratineret, bloody mary, dild & granny smith
38,- pr stk.
Caviar fra Rogn 15 gr.
Brioche, creme fraiche, løg
295,-
SuRi's skaldyrsservering - skal forudbestilles senest dagen inden
To slags østers, jomfruhummer, kammusling, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, dips, aioli
595,- (pr. pers./min 2. personer)
OST & DESSERT
3 slags ost
Smørstegt frugtbrød, knækbrød, sylt
135,-
Crème brûlée
Vanilje is
128,-
Key citrus "pie"
Kiks, lime, citron, marengs
135,-
Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet
Alle ugens dage fra kl. 14.00 - 15.30, gerne mod forudbestilling (noter det ved bestilling online)
Afternoon Tea
SuRis Afternoon Tea til en hyggelig eftermiddag med et nøje udvalg fra vores dygtige kokkes hænder
Ved bestilling af bord til Afternoon Tea, må du meget gerne notere det i bookingen
Frugttærte
Lime, marengs
Årstidsservering
Nøddefragilité, mango
Tre søde sager
Som altid smager så englene synger
Fingresandwich
Rejesalat / Okse
Pris pr. person
230,-
(inkl. 1 kande stempelkandekaffe eller te)
Prikken over i´et sættes med
Bobler fra Ørnberg 125,- (pr. Glas)
Østerlandsk te (flere varianter)
Østerlandsk kaffe (flere varianter)
A LA CARTE
Østers
Natural, asier & purløg, gratineret, bloody mary, dild & granny smith
38,- pr stk.
Caviar fra Rogn 15g
Brioche, løg, creme fraiche
295,-
Pocheret æg
Kål, kærnemælk, grillet purløg
165,-
Dagens fisk
Kartoffel i variation, porre, fiskefumé
(som hovedret, større og med kartoffel + 125,-)
195,-
Hummer
Gulerødder, malt, brunet smør, Pernot
175,-
Tatar af kalveinderlår
Klassisk rørt, porreskum, kartoffelchips
(som hovedret, større og med fritter + 125,-)
175,-
Pighvar (min. 2 pers)
3 slags kål på mange måder, hasselnød, muslingesauce
355,- pr. pers.
Perlehøne
Jordskok, pastinak, hønsesky m. citrus
325,-
Prime Rib, langtidsstegt oksehøjreb
Lokalt grønt, fritter, Sauce Bearnaise
375,-
Ostebræt, 3 stk. oste
Sylt, knækbrød, smørstegt frugtbrød (tilkøb pr. ost 25,-)
135,-
Crème brûlée
Vaniljeiscreme
128,-
Key citrus "pie"
Kiks, lime, citron, marengs
135,-
Fermenteret banan
Vanilje is, kaviar, mandler
165,-
En aften på Restaurant SuRi
SuRi's udvalgte snacks
Pocheret æg
Kål, kærnemælk, grillet purløg
Hummer
Gulerødder, malt, brunet smør, Pernot
Perlehøne
Jordskok, pastinak, hønsesky m. citrus
Key citrus "pie"
Kiks, lime, citron, marengs
4 retters sæsonmenu inkl. snacks 645,-
4 glas vinmenu med tilpassede vine 545,-
En hel aften på Restaurant SuRi
SuRi's udvalgte snacks
Pocheret æg
Kål, kærnemælk, grillet purløg
Hummer
Gulerødder, malt, brunet smør, Pernot
Dagens fisk
Kartoffel i variation, porre, fiskefumé
Tatar af kalveinderlår
Klassisk rørt, porreskum, kartoffelchips
Perlehøne
Jordskok, pastinak, hønsesky m. citrus
Fermenteret banan
Vanilje is, kaviar, mandler
6 retters sæsonmenu inkl. snacks 845,-
6 glas vinmenu med tilpassede vine 745,-
SuRi SPECIALITETER
SuRi's skaldyrsservering (skal forudbestilles senest dagen inden)
To slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
595,- (pr. pers./min 2 pers.)
SuRi's sharing menu - serveres til alle ved bordet
Udvalgte forretter og hovedretter serveret sharing style til hele bordet
Østers, Æg, Hummer, Dagens fisk, Tatar, Perlehøne
645,-
Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet
Eksklusiv Kaviar Aften 18.januar i samarbejde med Alex fra Rogn
Vi har den glæde at kunne invitere indenfor på SuRi til en eksklusiv aften på SuRi i Kaviar- og vinenes navn. Det vil blive en aften med fokus på de mange kaviar-typer, samt hvordan de kan bruges på forskellig vis i både det søde og salte køkken.
Alex fra Rogn vil fortælle undervejs omkring den kaviar der er udvalgt til aftenen og Alberte, vores vin connaisseur, vil præsentere, de nøje udvalgte topvine, dertil.
Det vil blive en aften fyldt med store smagsoplevelser, inspiration og en masse god kaviar! Så kom på SuRi og byd det nye år velkommen på bedste manér.
Se herunder aftenens menu og tilpassede vine
Velkomst kl. 18.00 med bobler og snacks
Østers m. white sturgeon kaviar,
Bloody Mary, natural
Toast melba m. løjrom
NV, Blanc de Blancs, Doyard-Mahé, Champagne
Kærnemælksbrød, kaviar smør
Hummersalat, granny smith æble,
dild, stenbiderrogn
2023, Sauvignon Blanc, Lucien Crochet, Sancerre
Jordskok panna cotta, rimmede kammuslinger, jordskok, Oscietra kaviar
2015, Riesling Kabinett, Markus Molitor, Mosel
Brisler, persillerod, sauce vin Jaune,
Baerii kaviar
2022, Poulssard, Michel Tissot & Fils, Arbois Jura
Rødtunge, selleri, porre, Beurre Blanc med ørredrogn og white sturgeon kaviar
2020, Chardonnay, Oliver Leflaive, Santenay, Bourgogne
Vaniljeis, banan, mandelolie, gold kaviar
2019, Furmint, Royal Tokaji, Ungarn
Pris pr. person
1995,-
Pris inkluderer menu med vine og filteret
vand med og uden brus.
Dining Week uge 7 - den 7.-16. februar 2025
For mange danskere er det blevet en tradition, at vi skal på restaurant sammen i uge 7 og 42, og spisestederne rundt om i landet får ekstraordinært mange gæster på besøg, som alle får en uforglemmelig oplevelse med hjem.
Dining Week er en overskuelig og fristende introduktion til allerede kendte, etablerede restauranter eller nye restauranter. Det er en enestående mulighed for at udforske velkendte restauranter samt opdage nye perler, som vi gerne vil bringe frem i lyset. Sammen med restauranterne ønsker vi at inspirere danskerne til at prøve nye smage og oplevelser, både inden for det kendte og det lidt mere eksotiske.
Dining Week er ikke blot en madoplevelse, men en gastronomisk rejse gennem verdens køkkener, hvor du kan nyde alt fra dansk, nordisk, italiensk og spansk til fransk, mexicansk eller asiatisk cuisine, alt sammen uden at forlade Danmark.
Det er følelsen af festival og lysten til at dele oplevelsen med venner og familie. Ligegyldigt om det er ét enkelt restaurantbesøg eller flere, så handler det om fællesskabet og glæden ved at nyde en fantastisk oplevelse sammen.
Menuen bliver offentliggjort ultimo december 2024