Menu
Restaurant SuRis køkken er baseret på lokale og lækre råvarer i sæson fra egnens mange dedikerede leverandører, og husets integrerede fiskeforretning, tilberedt på Molteni komfuret i det åbne køkken. Maden serveres i smukke, maritime og afslappende omgivelser, med fantastisk udsigt til store vidder og havnemiljøet – ikke mindst fra den store terrasse på molekanten i havnebassinet, med færgelejet for Orøfærgen og den maritime træskibshavn.
Både til frokost, aften og ud af huset er retterne innovative og et udtryk for hvad sæsonen byder fra havet og i marken i klassiske tilberedninger, og ledsages af vine fra det åbne vinrum i restauranten, eller øl og most fra små producenter, som har samme tilgang til at ville præsentere den bedste kvalitet
Frokost alle ugens dage fra kl. 11.30
SMØRREBRØD
menu in english
Kryddersild
Solbær, pisket creme fraiche, skalotteløg
125,-
Pankostegt rødspættefilet
Rejer, kapersremoulade, tyttebær
165,-
Kold oksehøjreb
Kantarel remo, sprøde løg, syltet tomat
165,-
Tatarmad
Tomatcreme, røget ravost, solsikkekerner, karse
165,-
SuRi Frokostservering – 3 serveringer
Sild, rødspætte, kold oksehøjreb
Svampetoast
Petit fours
325,-
TAVLERETTER
Stjerneskud
Rødspætte, skorzonerrod, rejer, mættet sauce choron
195,-
Svampetoast
Sæsonens svampe, sylt, sprødt
175,-
Æg royale
Pocheret æg, koldrøget laks, spinat, hollandaise
185,-
Glaseret svinebryst
Sprøde og bløde jordskokker, spidskål, æbler
175,-
I FJORDEN
Dagens fisk
Porre, persillepure, kroket af kartoffel, muslingesauce
195,-
Fiskeservering – 2 serveringer
Æg royale, stjerneskud
Dagens fisk
315,-
Moules frites
Dampede blåmuslinger, pommes frites, aioli
175,-
Østers – Amulette eller Sentinelle
Natural, gratineret, friteret, æble og peberrod, hyldeblomst og agurk
48,- pr stk.
Gold caviar fra Gastro Unika 10 gr/20 gr
Brioche, creme fraiche, løg
275,-/495,-
SuRi’s skaldyrsservering – skal forudbestilles senest dagen inden
To slags østers, jomfruhummer, kammusling, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, dips, aioli
595,- (pr. pers./min 2. personer)
OST & DESSERT
3 slags ost
Smørstegt frugtbrød, knækbrød, sylt
135,-
Crème brûlée
Vanilje is
135,-
Solbærdrøm
Solbær is, syltede solbær, smørstegt brød, vanillecreme, brunsviger sauce
135,-
AFTEN A LA CARTE mandag til lørdag fra kl. 17.30
menu in english
Østers – Amulette eller Sentinelle
Natural, gratineret, friteret, æble og peberrod, hyldeblomst og agurk
48,- pr stk.
Gold caviar fra Gastro Unika 10 gr/20 gr
Brioche, creme fraiche, løg
275,-/495,-
Stegt knoldselleri fra Den Gamle Gaard
Selleri som puré, syltet, sauce, ristet rugbrød, dild
165,-
Dagens fisk
Porre, persillepure, kroket af kartoffel, muslingesauce
(som hovedret, større og med farseret savoykål + 125,-)
195,-
Sortfodsskinke
Pocheret æg, spinat a la creme, luftig creme på peber, syltede løg
175,-
Tatar af kalveinderlår
Tomatcreme, røget ravost, solsikkekerner, karse
(som hovedret, større og med fritter + 125,-)
185,-
Kammusling
Blomkålsvariation, hummer blanquette
185,-
Brødstegt helleflynder
Rosenkål, kål, friteret skorzonerrod, sauce nage, purløg
355,-
Dansk kalv med trøffelrub
Jordskok på fire måder, trøffelsauce
335,-
Prime Rib
Lokalt grønt, fritter, Sauce Bearnaise
385,-
3 slags oste
Sylt, knækbrød, smørstegt frugtbrød (tilkøb ekstra ost 25,-)
135,-
Crème brûlée
Vaniljeiscreme
135,-
Solbærdrøm
Solbær is, syltede solbær, smørstegt brød, vaniljecreme, brunsvigersauce
135,-
SuRi’s Chokolade bar
Eksklusivt udvalgt chokolade fra lokale Mikkel Friis Holm, i alverdens teksturer
155,-
En aften på Restaurant SuRi
Skal vælges af hele bordet
SuRi’s udvalgte snacks
Kammusling
Blomkålsvariation, hummer blanquette
Sortfodsskinke
Pocheret æg, spinat a la creme, luftig creme på peber, syltede løg
Dansk kalv med trøffelrub
Jordskok på fire måder, trøffelsauce
Solbærdrøm
Solbær is, syltede solbær, smørstegt brød, vaniljecreme, brunsvigersauce
4 retters sæsonmenu inkl. snacks 645,-
4 glas vinmenu med tilpassede vine 545,-
SuRi Specialiteter
SuRi’s skaldyrsservering (skal forudbestilles senest dagen inden)
To slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
595,- (pr. pers./min 2 pers.)
SuRi’s sharing menu – serveres til alle ved bordet
Udvalgte forretter og hovedretter serveret sharing style til hele bordet
Østers, Kammusling, Dagens fisk, Selleri, Tatar, Prime
645,-
Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din dankortkvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.