Julen 2025
PÅ RESTAURANT SURI & MASKINVÆRKSTEDET – ELLER HJEMME…
Rammerne er sat for den ultimative julehygge, hvor den maritime restauranten er julepyntet, terrassen og masterne på havnens både i den gamle havn er klædt i julelys og julemusikken danner lydkulissen for en frokost eller aften i julehyggens tegn.
Frokost og aftenmenukortene er fyldt med lækre retter baseret på traditioner og velsmag som vi husker julen, om det gælder frokosten, Afternoon Tea med klassisk bagværk eller middagen om aftenen.
Julen kan naturligvis også nydes og smages hjemme, om det er ønsket om det store traditionelle julebord, eller juletapas med lidt mere innovative småretter, leverer SuRi gerne til alle sammenkomster med familie, venner eller i firmaet fra 2 personer og op til store selskaber.
Julen på SuRi & Maskinværkstedet
SuRi
Restauranten er julepyntet, terrassen og masterne på havnens både er klædt i julelys og julemusikken danner lydkulissen for en frokost eller aften i julehyggens tegn i den maritime restaurant.
Frokost og aftenmenukortene er fyldt med lækre retter og sammensatte menuer til alle anledninger, også den hurtige frokost eller aften med de vanlige retter.
Fra 17. november står de vanligt kendte klassikere på kortet i julens tegn.
Maskinværkstedet
Ved større selskaber på min. 25 personer og ved min. 40 personer i eget lokale åbner vi ekstraordinært op til julefest på Maskinværkstedet – se mere HER
Serveret julefrokosttallerken
17. november – 29. december 2025 (dog ikke 24., 25. & 26. dec.)
Alle ugens dage til frokost serveres flot traditionsfyldt juletallerken ad flere omgange (- i tre serveringer)
Citronsild
friterede kapers, skalotteløg, ristet rugbrød
Pankostegt fiskefilet
håndpillede rejer, kapersremoulade, tyttebær, citron
Juleglaserede spoleben og andeconfit
hjemmesyltet rødkål, surt og portvinssauce
Husets julesødt
Pris pr. person
335,-
Serveret Julebord i restauranten
– min 2 personer
17. november – 29. december 2024, dog ikke 24., 25. & 26. december
Julebord i flere serveringer frokost og aften alle ugens dage (dog ikke søndag aften)
– forudbestilles min. dagen før. Restauranten er julepyntet, terrassen og masterne på havnens både er klædt i julelys og julemusikken danner lydkulissen for en frokost eller aften i julehyggens tegn i den maritime restaurant.
Gammeldagsmodnet sild
karry-æggesalat, rødløg
Stegt rødspættefilet
kapersremoulade, råsyltede tyttebær
Håndpillede rejer
citronmayo, dild
Gravad laks fra SuRi Fisk & Deli
dildcreme
Stegetallerken med:
Tartelet med høns i asparges
Juleglaserede spoleben
Andeconfit
serveret med rødkål, asier, faringlaserede kartofler, portvinssauce
Ris la mande
kirsebærsauce
Pris pr. person
frokost 465,- / aften 625,-
Den fuldendte juleoplevelse
inkl. velkomst, snacks, det serverede julebord samt vine, øl, vand og kaffe/te ad libitum under maden
Pris pr. person
1145,-
(skal vælges af alle i selskabet)
SKRIV SERVERET JULEBORD VED RESERVATION
Jule Gourmetmenu
17. november – 29. december 2024, dog ikke 24., 25. & 26. december
Vi har sammensat en fantastisk 4-retters julemiddag krydret med julens traditioner og de bedste råvarer samt snacks, velkomstbobler og lækre vine til middagen.
Velkomstdrink
Champagne eller lokale bobler ledsaget af snacks servering
Menu
Snacks
3 udvalgte
Forret
Stegt kammusling
Tiger Lee Bisque, blomkålsvariation, syltet enoki
Brød
smør
Mellemret
Brødstegt helleflynder
selleri, brunet smør blanquette sauce, svampestøv
Hovedret
Bryst og confit af and
rødbedesauce med Pernod, rødbede og kål i tekstur, trøffel
Dessert
Mandelkage
Ristede mandel is, appelsin gel, appelsinfileter, mørk chokoladecreme
Pris pr. person
645,-
inkl. velkomstdrink/ Champagne, snacks og udsøgt vinmenu
1295,-
Gavekort
Køb vores gavekort online eller i restauranten til en uforglemmelig aften på SuRi, til vores væld af muligheder af menuer ud af huset samt vores store udvalg af fiskespecialiteter og delikatesser i
SuRi Fisk & Deli
Det store Julebord
– ud af huset (min. 2 pers.)
13. november – 29. december 2024 – dog ikke 24. december
10 retters flot julebord med alle julens traditioner og smage – gjort af de bedste råvarer og hjemmelavede retter
Den store Julefrokost
10 retters flot julebord med alle julens traditioner – de kolde, de lune, den søde og alle de lækre, hjemmelavede -og syltede tilbehør
Det kolde bord – 4 kolde juleretter
Gammeldagsmodnede sild med æggesalat
Æble/timian sild med kapers og løg
Varmrøget laks fra SuRi Fisk & Deli med urtecreme
Andeterrin med cornichon
Det lune bord – 5 lune juleklassikere
Paneret rødspættefilet
Tarteletter med høns i asparges
Slagterens håndlavede frikadeller
Juleglaserede spoleben
Leverpostej med bacon, svampe
De ekstra lækre tilbehør
– til de lune retter bestående af hjemmesylt og dips
Råmarinerede tyttebær og citron
Kapers og grov remoulade
Hjemmesyltet rødkål
Syltede agurker
“Juleslow” med rød spidskål, rødder, tranebær og ristede kerner
Rugbrød og stenovnsbrød samt smør
Den søde – og uundgåelige
Ris a la mande og kirsebærsauce
Pris pr. pers. 325,-
Bestil HER
Anrettes kold og på serveringsklart engangsservice
– kan anrettes på porcelæn mod tillæg på 15,- pr. pers.
– kan varmes til selskaber på 10 pers. eller over, mod tillæg på 15,- pr. pers.
(porcelæn og termokasse returneres til SuRi efterfølgende)
Ring gerne, hvis ønsker om ovenstående
Juletapas
– ud af huset (min. 2 pers.)
13. november – 29. december 2024 – dog ikke 24., 25. & 26. december
10 Lækre, flotte og velsmagende tapasanretninger af de bedste råvarer med et strejf af jul – velegnet til den mere utraditionelle julefrokost
Varmrøget laks fra SuRi Fisk & Deli
tangsalat og rygeostecreme
Kæmperejer i gremolata
sommerens tørrede tomater, urteaioli
Skaldyrstærte
spinat, urter og vesterhavsost
Slider med julekrydret pulled pork
rødspidskåls coleslaw, syltede rødløg
Svampe flan
røget okse, dijonnaise, syltede rødder
Anderilette
langtidsbagt selleri, brunet smør creme
Citrus stegt kylling (lun hjemme)
bagte porre, pastinak, jordskokker og urtesmør
Svinefilet marineret i julens krydderier (lun hjemme)
rødkåls tabbouleh, kirsebær, feta, appelsin vinaigrette
Nøddekage
abrikoskompot, honning ristede mandler og vaniljecreme
Foccaciabrød og tapenade
Pris pr. person
335,-
Bestil HER
Anrettes kold og på flot serveringsklart engangsservice
– kan anrettes på porcelæn mod tillæg på 15,- pr. pers.
– kan varmes til selskaber på 10 pers. eller over, mod tillæg på 15,- pr. pers.
(porcelæn og thermokasse returneres til SuRi efterfølgende)
Ring gerne, hvis ønsker om ovenstående
Vi har også vores klassiske årstidsmenu/ og vegetarisk årstidsmenu samt deletapas ud af huset – se alle mulighederne for mad ud af huset i julen HER
Jule Afternoon Tea
– alle ugens dage 14.00 – 15.30
17. november – 29. december 2025, dog ikke 24., 25. & 26. december
SuRis Afternoon Tea til en hyggelig eftermiddag med et nøje udvalg fra vores dygtige kokke
– start evt. med et glas lokale bobler Perle fra Ørnberg
Det klassiske
lun scone, appelsin marmelade med anis
Små kager
æbleskive, æblekompot, kanelsukker
tærte, syltede kirsebær, lakrids creme
De tre udvalgte
håndlavet chokolade og søde specialiteter
Fingersandwich
laksesalat fra SuRi fisk og deli
anderillette, brunet smør creme og sylt
Pris pr. person
245,-
Inkl. 1 kande Østerlandsk te, stempelkandekaffe eller specialkaffer fra Nespresso
(stempelkandekaffen kan erstattes af 1 Nespresso kaffevariant/ eller dbl. espresso)
Pris pr. person
245,-
Ørnberg bobler Perle pr. glas
125,-