Vi har en række events og arrangementer klar på SuRi & Maskinværkstedet, hvor vi har lagt os i selen for at skabe og give jer et oplevelsesrigt 2025 med en række super lækre og fede arrangementer og events
Dining Week – d. 10-19 oktober
Nedtællingen er begyndt! Nordens største restaurantfestival blev større end nogensinde i uge 7, 2025 med over 120.000 menuer serveret på flere end 300 restauranter på tværs af hele Danmark.
Vores Dining Week menu er netop på plads, og vi glæder os meget til at byde dig velkommen til en uge fyldt med smag, stemning og nærvær.
Menu
Gougeres
koldrøget sværdfisk, rørt friskost med purløg og citron
Kærnemælksbrød
rørt smør med citron og peber
Rimmet kammusling
rygeostesauce, rødbedevariation – tørret, broken gel og krøl, ristet boghvede
Orientalsk hummerbisque
karamelliseret persillerod, grønkål, skilt olie, karse
Dampet torsk
muslingesauce, smørblancheret porre, ragout af syltede porrer, springløg
Svampetoast
brioche, efterårssvampe, syltede perleløg
Tatar af dansk kalveinderlår fra Himmerland
tomatcreme, fermenteret peber, kapers, cornichons, peberrod, ristede solsikkekerner, røget ravost
Oksefilet i trøffel-rub
jordskokker som bagte, chips og syltede, trøffelsauce
Solbærdrøm
solbæris, syltede solbær, smørstegt brød, vaniljeiscreme, brunsvigersauce
Håndlavede Petit Four