Vi har en række events og arrangementer klar på SuRi & Maskinværkstedet, hvor vi har lagt os i selen for at skabe og give jer et oplevelsesrigt 2025 med en række super lækre og fede arrangementer og events

Dining Week – d. 10-19 oktober

Nedtællingen er begyndt! Nordens største restaurantfestival blev større end nogensinde i uge 7, 2025 med over 120.000 menuer serveret på flere end 300 restauranter på tværs af hele Danmark. 

Vores Dining Week menu er netop på plads, og vi glæder os meget til at byde dig velkommen til en uge fyldt med smag, stemning og nærvær.

Menu

Gougeres
koldrøget sværdfisk, rørt friskost med purløg og citron

Kærnemælksbrød
rørt smør med citron og peber

Rimmet kammusling
rygeostesauce, rødbedevariation – tørret, broken gel og krøl, ristet boghvede

Orientalsk hummerbisque
karamelliseret persillerod, grønkål, skilt olie, karse

Dampet torsk
muslingesauce, smørblancheret porre, ragout af syltede porrer, springløg 

Svampetoast
brioche, efterårssvampe, syltede perleløg

Tatar af dansk kalveinderlår fra Himmerland
tomatcreme, fermenteret peber, kapers, cornichons, peberrod, ristede solsikkekerner, røget ravost

Oksefilet i trøffel-rub
jordskokker som bagte, chips og syltede, trøffelsauce

Solbærdrøm
solbæris, syltede solbær, smørstegt brød, vaniljeiscreme, brunsvigersauce

Håndlavede Petit Four