SuRi flytter midlertidigt ind i Maskinværkstedet
Fra d. 2 til d. 16 november rykker vi vores restaurantoplevelse ind i de rå og stemningsfulde rammer i Maskinværkstedet. Her forvandler vi lokalerne til en unik pop-up restaurant, mens SuRi’s køkken får et lille velfortjent facelift.
Glæd dig til at opleve den samme madglæde, kvalitet og atmosfære, men i nye, spændende omgivelser.
Frokost - alle ugens dage 11.30-15.30 (restauranten lukker 16.30)
Smørrebrød
Gammeldagsmodnede sild
karry mayo, syrlige æbler, løg, karse
125,-
Pankostegt rødspættefilet
håndpillede rejer, kapersremoulade, tyttebær
165,-
Hønsesalat
baconchips, rosenkål, frissé
165,-
Tatarmad
tomatcreme, fermenteret peber, kapers, cornichons, peberrod, røget ravost
185,-
SuRi frokostservering – 3 serveringer
1. sild, rødspætte, hønsesalat som ovenstående
2. sortfodsskinke, spinat a la creme og pocheret æg, brioche
3. petit fours
325,-
Tavleretter
Stjerneskud
rødspætte filet, skozonerod, rejer, mættet Sauce Choron
195,-
Sortfodsskinke
spinat a la creme, pocheret æg, brioche
185,-
Moules frites
dampede blåmuslinger, pommes frites, aioli
175,-
Østers – Amulette eller Sentinelle
natural, gratineret, friteret, agurk & spinat, æble & peberrod
48,- pr stk.
Gold caviar fra Gastro Unika 10 gr/20 g
brioche, creme fraiche, løg
275, -/495, –
Ost & Dessert
3 slags ost
smørstegt frugtbrød, knækbrød, sylt
135, –
Crème brûlée
vanilje is
128, –
Syltede Solbær
solbær is, smørstegt brød, vaniljecreme, brunsvigersauce
135,-
Aften - mandag til lørdag fra kl. 17.30
A la Carte
Østers – Amulette eller Sentinelle
natural, gratineret, friteret, agurk & spinat, æble & peberrod
48,- pr stk.
Gold caviar fra Gastro Unika 10 gr/20 gr
brioche, creme fraiche, løg
275,-/495,-
Stegt kammusling
hummer blanquette, friteret blomkål, pure, crudite
185,-
Skindstegt kulmule
muslingesauce, persillepure, syltet porretop, smørbalanceret porre, kroket
(som hovedret, større og med knust kartoffel med Pommes Allumettes + 125,-)
195,-
Sortfodsskinke
spinat a la creme, pocheret æg, brioche
175,-
Tatar af kalveinderlår
tomatcreme, fermenteret peber, kapers, cornichons, peberrod, røget rav ost
(som hovedret, større og med fritter + 125,-)
185,-
Dansk kalv
trøffelrub, Jordskokker som pure, bagt, chips og syltet, trøffelsauce
325,-
Prime Rib
lokal grønt, pommes frites, friterede løgringe, Sauce Bearnaise
375,-
Ostebræt
vælg 4 slags, sylt, knækbrød, smørstegt frugtbrød
135, –
Crème brûlée
vaniljeiscreme
128, –
Syltede solbær
solbær is, smørstegt brød, vaniljecreme, brunsvigersauce
135,-
Fyldte chokolader fra Mikkel Friis-Holm
5 udvalgte
28,- pr. stk.
4 retters menu
Stegt kammusling
hummer blanquette, friteret blomkål, pure, crudite
Skindstegt kulmule
muslingesauce, persillepure, syltet porretop, smørbalanceret porre, kroket
Dansk kalv
trøffelrub, jordskokker som pure, bagt, chips og syltet, trøffelsauce
Syltede solbær
solbær is, smørstegt brød, vaniljecreme, brunsvigersauce
4 retters sæsonmenu inkl. snacks 645,-
4 glas vinmenu med tilpassede vine 545,-