Events på SuRi & Maskinværkstedet
Wine Makers Dinner med Nicolas Potel på Restaurant SuRi den 30. oktober kl. 18.00
Nicolas Potel er et anerkendt og velrespekteret vinbrand over hele verden. Det er et navn, der er associeret med Bourgognes klima og terroir, og samtidig et navn med et positivt image. Sammen med Bordeaux og Champagne er Bourgogne et af de mest kendte vinområder i Frankrig, og det bliver af mange vinkendere betragtet som det mest prestigefyldte vinområde i Frankrig
Nicolas Potel, der blev grundlagt i 1997, har opnået sit gode internationale ry ved at producere en række meget flotte kvalitetsvine fra et af de smukkeste områder i Bourgogne. Hos Nicolas Potel, hvor man har stor respekt for druerne, jorden og klimaet, lægger man stor vægt på, at en kvalitetsvin først og fremmest er en naturlig vin”
Aftenens hovedperson er Cyril Meuley (Nicolas Potels Export Manager og sommelier) og han vil guide alle sikkert igennem aftenens vine med viden og fortællinger om Nicolas Potels store repertoire i Bourgogne vine
Menu og aftenes vine
3 lækre snacks
hertil
Saint-Reine, Blanc de Blancs Brut – Magnum
Grillet kammusling
kastanjer som pure og som stegt, brunet smør blanquette, hasselnød og rød syre
hertil
Nicolas Potel, Bourgogne Chardonnay
Brødstegt Helleflynder
stegte kantareller, variation af jordskok som puré, chips og sauce
hertil
Nicolas Potel, Saint-Romain Blanc
Nicolas Potel, Santenay 1’er Cru, Beauregard
Farseret vagtel
brisler, persillerod, palmekål og trøffel
hertil
Nicolas Potel, Pernand-Vergelesses
Nicolas Potel, Beaune 1’er Cru, Les Teurons
Ostebræt a la Bourgogne – Epoisses, Comte & Brie De Meaux
frugtbrød, syltede valnødder og bærmarmelade
hertil
Nicolas Potel, Nuits-Saint-Georges 1’er Cru, Les Vaucrains
Pris pr. person (inkl. gebyr)
1095,-