1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Previous slide
Next slide

Klassisk nytåsmenu 2023

Vejledning

Tjek meget gerne om alt er kommet med hjem i kasserne, det skulle undre om det ikke var – husk at sætte isen i fryseren.

Hvis noget skulle mangle, ring da hurtigt og inden kl. 16.00 på SuRi 59440610 og vi finder en løsning.

Komponenterne til de forskellige retter er påskrevet med antal i hver deres farve – se farven ud for hver ret.

Læs meget gerne hele vejledningen igennem til at starte med. Bakkerne med hovedretter tages ud af køleskabet
ca. 15 min. før forretterne serveres, lågene tages af alle bakkerne, undtagen puréen til hovedretten

Følg vejledningen for hver ret nedenfor, hvor hvert trin tilsvarer et nummeret billede i billedkarusellen.