1
2
3
4
5
6
7
8
9
Tidligere
Næste

Gourmet Menu

Vejledning

Tjek meget gerne om alt er kommet med hjem i kasserne, det skulle undre om det ikke var, men vi er kun mennesker, og når der er sådanne indblandet, kan der ske fejl Hvis noget skulle mangle, ring da hurtigt og inden kl. 18.00 på SuRi 59440610 

Komponenterne til de forskellige retter er påskrevet med antal i hver deres farve – se farven ud for hver ret. Læs meget gerne hele vejledningen igennem, til at starte med. 

Isen sættes i fryseren og ovnen tændes, og forvarmes til 180c (i varmluftsovn) 

Bakkerne med hovedretter tages ud af køleskabet ca. 15 min. før forretterne serveres, lågene tages af alle bakkerne, da de ikke tåler varme 

Følg vejledningen for hver ret nedenfor/i venstre side (dette afhænger af skærmstørrelsen), hvor hvert trin tilsvarer et nummeret billede i billedekarusellen.

Bakken med hellefisk sættes i ovnen (forvarmet ovn) i 6-8 minutter – mærk evt. med en kødnål om den glider lige igennem, hvis den gør dette, fisken færdigtilberedt. Fisken krydres med salt og peber og “dryppes” af på et rent viskestykke

Billede 1
Fisken anrettes midt på tallerkenen.

Billede 2
Tomaterne og mizunasalaten fordeles på fisken

Billede 3
Saucen køres udover retten med en ske

En gryde med svampecremen sættes stille og roligt i kog i en gryde. Briochen sættes i ovenen i ca 2-3 minutter (180c forvarmet varmluftsovn)hold øje med den og tag den ud 

Billede 4
Briochen placeres på midten af tallerkenen 

Billede 5
Svampecremen lægges ovenpå briochen og der pyntes med estragonen

Ca. 15 min. før servering før servering sættes oksemørbraden i ovnen 
OBS: ved 1-3 pers. skal kødet have lidt mindre tid, og fra 6 pers. og opefter lidt længere. 

Definitionen af medium stegt kød kan variere, og ovne agerer meget forskelligt, alt efter alder og hvor meget ovnen bliver åbnet og andre faktorer, hvorfor tidsangivelse kun er vejledende, og vi appellerer derfor til at vurdere selv, og evt. et termometer, hvis man er i tvivl. 

Kartoffelpuren forbliver i plasticbøtten og med låg på under opvarmning, varmes i en gryde med lidt vand. 

Ca. 5 min. før servering tages kødet ud, eller vurderes om skal have lidt mere, men skal gerne trække de 5-7 min. inden servering – den mættede sauce lunes imens i gryde under omrøring. 

Billede 6
Kartoffelpuren  placeres i venstre side på en varm tallerkenen

Billede 7
kødet skæres placeres og anrettes på den anden side af tallerkenen. Den mættede sauce lægges immel og samler retten. Der pyntes af med Rød Melde og retten serveres 

TIP: Lun gerne tallerknerne i ovnen et par minutter, da suppen derved holder sig varm længere når den er serveres 

Isen tages ud af fryseren. Retten anrettes på en kold tallerken – sæt dem eventuelt i køleskabet et par timer inden servering

Billede 8
Æble/græskar purèen lægges i tre halvmånen og de syltede æbler lægges tilfældigt omkring puréen

Billede 9
Mandelflgerne og isen lægges på retten og der puntes med rød syre