1
2
3
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
Previous slide
Next slide

Gourmet Menu

Vejledning

Tjek meget gerne om alt er kommet med hjem i kasserne, det skulle undre om det ikke var, men vi er kun mennesker, og når der er sådanne indblandet, kan der ske fejl Hvis noget skulle mangle, ring da hurtigt og inden kl. 18.00 på SuRi 59440610 

Komponenterne til de forskellige retter er påskrevet med antal i hver deres farve – se farven ud for hver ret. Læs meget gerne hele vejledningen igennem, til at starte med. 

Isen sættes i fryseren og ovnen tændes, og forvarmes til 180c (i varmluftsovn) 

Bakkerne med hovedretter tages ud af køleskabet ca. 15 min. før forretterne serveres, lågene tages af alle bakkerne, da de ikke tåler varme 

Følg vejledningen for hver ret nedenfor/i venstre side (dette afhænger af skærmstørrelsen), hvor hvert trin tilsvarer et nummeret billede i billedekarusellen.