1
2
3
4

Gourmet Menu

Vejledning

Tjek meget gerne om alt er kommet med hjem i kasserne, det skulle undre om det ikke var, men vi er kun mennesker, og når der er sådanne indblandet, kan der ske fejl
Hvis noget skulle mangle, ring da hurtigt og inden kl. 16.00 på SuRi 59440610

Komponenterne til de forskellige retter er påskrevet med antal og angivelser af retten 1, 2, 3 og 4. Læs meget gerne hele vejledningen igennem, til at starte med. Varmetiderne er vejledende, da ovne kan opføre sig forskellligt, så brug gerne den sunde fornuft og varm ekstra, hvis det er nødvendigt

Snacksene anrettes efter fri fantasi, men brug gerne billederne fra “inspiration”

Isen sættes i fryseren og ovnen tændes, og forvarmes til 150c (i varmluftsovn)

Bakkerne med mellemret og hovedret tages ud af køleskabet ca. 15 min. før forretterne serveres, lågene tages af alle bakkerne, da de ikke tåler varme

Følg vejledningen for hver ret nedenfor/i venstre side (dette afhænger af skærmstørrelsen), hvor hvert trin tilsvarer et nummeret billede i billedekarusellen.