Gourmet Menu
Vejledning
Tjek meget gerne om alt er kommet med hjem i kasserne, det skulle undre om det ikke var, men vi er kun mennesker, og når der er sådanne indblandet, kan der ske fejl
Hvis noget skulle mangle, ring da hurtigt og inden kl. 16.00 på SuRi 59440610
Komponenterne til de forskellige retter er påskrevet med antal og angivelser af retten 1, 2, 3 og 4. Læs meget gerne hele vejledningen igennem, til at starte med. Varmetiderne er vejledende, da ovne kan opføre sig forskellligt, så brug gerne den sunde fornuft og varm ekstra, hvis det er nødvendigt
Snacksene anrettes efter fri fantasi, men brug gerne billederne fra “inspiration”
Isen sættes i fryseren og ovnen tændes, og forvarmes til 150c (i varmluftsovn)
Bakkerne med mellemret og hovedret tages ud af køleskabet ca. 15 min. før forretterne serveres, lågene tages af alle bakkerne, da de ikke tåler varme
Følg vejledningen for hver ret nedenfor/i venstre side (dette afhænger af skærmstørrelsen), hvor hvert trin tilsvarer et nummeret billede i billedekarusellen.
Bakken med Torsk og Porre sættes i ovnen (forvarmet ovn) i 6-8 minutter – mærk evt. med en kødnål om den glider lige igennem, hvis den gør dette, fisken færdigtilberedt. Fisken krydres med salt og peber og “dryppes” af på et rent viskestykke mens Torsken er i ovnen, steges jomfruhummerhalen på en varm pande i olie ca.1-2 minutter. Saucen koges op under omrøring
TIP: Lun gerne tallerknerne så retten holder sig lun længere
Herefter skrues ovnen op til 180c så den er klar til hovedretten
Kartoffelpuren forbliver i plasticbøtten og med låg på under opvarmning, varmes i en gryde med lidt vand.
En gryde med svinekæberne og saucen sættes stille og roligt i kog i en gryde. Efter kogning i ca. 1 minut tages svinekæberne op og tapiokaperlerne og baconen tilføjes saucen. Herefter klar til servering
TIP: Lun gerne tallerknerne i ovnen et par minutter, da retten derved holder sig varm længere når den er serveres
Ca. 15 min. før servering før servering sættes Anden, Rødbeden og Kartoflen i ovnen
OBS: ved 1-3 pers. skal anden have lidt mindre tid, og fra 6 pers. og opefter lidt længere.
Definitionen af medium stegt kød kan variere, og ovne agerer meget forskelligt, alt efter alder og hvor meget ovnen bliver åbnet og andre faktorer, hvorfor tidsangivelse kun er vejledende, og vi appellerer derfor til at vurdere selv, og evt. et termometer, hvis man er i tvivl.
Ca. 5-7 min. før servering tages anden ud, eller vurderes om skal have lidt mere, men skal gerne trække de 5 min. inden servering, rødbeden og kartoflen forbliver i ovnen – rødbede sauce lunes imens i gryde under omrøring.
TIP: Lun gerne tallerknerne i ovnen et par minutter, da suppen derved holder sig varm længere når den er serveres
Der pyntes med ærteskud og ved tilslut trækkes saucen omkring retten
TIP: Lun gerne tallerknerne i ovnen et par minutter, da suppen derved holder sig varm længere når den er serveres
Isen tages ud af fryseren og må gerne stå 5 min. på køkkenbordet inden anretning. Retten anrettes på en kold tallerken – sæt dem eventuelt i køleskabet et par timer
Retten anrettes på en kolde tallerkener – sæt dem eventuelt i køleskabet et par timer inden servering
Billede 12
Snacks
Billede 13
Brød& smør
Billede 14
Alle retter
Billede 15
Forret
Billede 16
Mellemret
Billede 17
Hovedret
Billede 18
Dessert