FROKOST

Læs mere

AFTEN

Læs mere

ÅRSTIDSBUFFET

Læs mere

VELKOMMEN TIL RESTAURANT SURI

SuRi er beliggende i det tidligere opsamlingssted for Isefjordens fiskere, som dagligt landede dagens fangst til salg fra husets fiskeforretning, eller distribution til det ganske land.

Huset har derfor altid fungeret som et SAMLINGSSTED FOR DE GODE RÅVARER, hvilket også er opdraget den dag i dag.

De nuværende ejere ombyggede huset i 2004 efter alle kunstens regler, hvor restauranten er etableret i de gamle produktionslokaler med udsigt til det maritime havnemiljø og fjorden fra hele restauranten, samt fra den store terrasse beliggende PÅ MOLEKAJEN I HOLBÆK HAVN.

Køkkenet har vundet og fået TOPPLACERINGER VED LOCAL COOKINGkonkurrencer gennem årene, hvor Sjællandske restauranter dyster på brugen af LOKALE RÅVARER OG KREATIVITET.

Aftenmenu

MAD UD AF HUSET

SURI UD AF HUSET

SuRi har i MERE END 15 ÅR leveret mad ud af huset til enhver lejlighed, stor som lille, om det er til private eller til firmamiddagen – med eller uden personale. Maden kan være pakket således, at den med meget små ressourcer, og tid, kan færdiganrettes nemt og flot. Vi kan SKRÆDDERSY ALLE SLAGS ARRANGEMENTER efter individuelle behov og ønsker – kontakt for en snak eller et forslag, om det er til fødselsdagen, receptionen, konfirmationen, brylluppet eller andre højtider; Jul, Nytår, Påske eller lignende, der står for døren.

Læs mere

MAD UD AF HUSET

Læs mere

BUSINESS

Læs mere

ÅRSTIDSBUFFET

Læs mere