Selskaber på SuRi

Restaurant SuRi har i mere end ti år baseret køkkenet på de bedste lokale råvarer, hvilket har udløst flere priser gennem årene, med vægt på en korrekt, uhøjtidelig og afslappende servering og atmosfære. Lad SuRis smukke lokaler være rammen om en uforglemmelig dag, ved barnedåben, fødselsdagen, konfirmationen, brylluppet eller receptionen.

Store som små selskaber
Lokalerne kan danne ramme om selskaber fra få og op til 90 personer, med flere mulighederfor opdeling i mindre lokaler, alt efter størrelse og ønsker. Med den unikke maritime placering i første række til Holbæks gamle havn, den store terrasse, de lyse og luftige lokaler, den smukke service og pynt, er det kun at læne sig tilbage og lade sig forkæle og nyde dagen.

Skræddersyede selskaber
Alle selskaber skræddersyes efter individuelle behov og ønsker til menu og vine, hvor vi til enhver tid vil gøre alt for at imødekomme alle ønsker. Vi har filosofien om at en fest skal være personlig, lille som stor, derfor har vi ikke udover nedenstående fastlagte menuer og færdigløsninger. Nedenstående er ment som inspiration til hvordan et helaftensarrangement kan se ud, begyndende med velkomstdrink med hjemmelavede snacks.

Selskabsarrangement

(Min 25 personer – hele huset ved 60 personer eller derover)

Champagne eller lokale bobler med hjemmelavede snacks på terrassen om vejret tillader

3 retters gourmetmiddag
af sæsonens bedste lokale råvarer (hovedretten serveres to gange)
Kontakt os på enten telefon eller mail for vores selskabsmenuer, der skifter efter råvarersæson.

Udvalgte vine tilpasset menuen

Husets eget filtrerede vand med eller uden bobler

Stempelkande kaffe/te med hjemmelavede petit four

og en cognac, likør eller rom

Fri bar med SuRis spec. øl, sodavand

og vine fra middagen

Pris pr. pers. 895,-

MAD UD AF HUSET

BUSINESS

ÅRSTIDSBUFFET