fbpx
Loading...
Aftenmenu2018-12-07T11:26:25+00:00

SuRi’s aftenmenu serveres fra kl. 17.30 – 21.00 for nye bestillinger

Hos restaurant SuRi har vi mange dedikerede leverandører fra vores stolte egn, som dagligt forkæler os med tilgang af de lækreste lokale råvarer, og vi vil så gerne videregive smagen af alle disse herligheder. Derfor har vi gjort op med den traditionelle menu tankegang, og i stedet præsenterer vi nedenstående retter, med vægt på smagen og løbende udskiftning efter sæson.

Ved 8 personer og opefter forudbestilles maden, alternativt serveres samme menu til hele selskabet ved bestilling på dagen.

Vine på SuRi

SuRi har gennem årene opbygget et stort og komplekst vinkort med en blanding af lokale vine, hvor vi har nogen af DK’s bedste til alt fra nogle af verdens højst estimerede vinhuse til små producenter med nye ideer og indgangsvinkler til vinproduktionen, og sidst men ikke mindst egen import. Alt hvad ganen kan ønske sig og i alle prisklasser. Oplev ved selvsyn vores vinkælder, som stadig er i udvikling og gå på jagt i vores fyldestgørende vinkort, – eller vores store udvalg af glas vine.

Aftenmenu

Salt

Alle retter 135,- Tillægspris ved retter markeret med *
(All dishes 135,- Appendix for dishes with * and side orders)

Stegt rødfisk, rødbede, peberrod, kapers, brunet smør
(Fried redfish, beetroot, horseradish, capers, browned butter)

Cremet jordskokkesuppe, kammusling, sprød jordskok
(Creamy Jerusalem artichoke soup, scallop, crisp)

Lange, blomkålspure, glaskål, fiskefumé
(Ling, cauliflower, glass bowl, fish fumé)

Sprød gris, rødkålspure, persillerod, julekrydret sky
(Crispy pig, red cabbage, parsley, Christmas spicy sauce)

Andebryst, fermenteret hvidløg, selleri, grønkål, æblesky
(Duck breast, fermented garlic, celery, cabbage, apple sauce)

Boeuf, løg, Sauce Bearnaise
*(tillæg 100,-)
(Boeuf, onions, Sauce Bearnaise)

Krogmodnet højreb fra Freygaard , løg, Sauce Bearnaise
*(tillæg 150,-)
(Freygaard sirloin, onions, Sauce Bearnaise)

***

Side

Alle retter 35,-
(All dishes 35,-)

Blomkål, æggeblomme, mandler, brunet smør
(Cauliflower, egg yolk, almonds, browned butter)

Friterede løgringe
(Fried onion rings)

Kålsalat, appelsin, ristede kerner
(Cabbage salad, orange, roasted grains)

Svampe, porre, røget Vesterhavsost
(Mushrooms, leeks, smoked North Sea cheese)

Flæskesvær, eddike, løvstikke mayo
(Cracklings, vinegar, leafy mayo)

Håndskårne fritter
(French fries)

***

Sødt

Alle retter 115,-
(All dishes 115,-)

Tre slags europæiske oste, smørristet brød, sylt
(Three European cheese, bread, jam)

Æble tarte-tatin, hasselnød iscreme
(Apple tarte-tatin, hazelnut ice cream)

Vanilje bavaoise, brændte mandler, kirsebær iscreme
(Vanilla bavaoise, boiled almonds, cherry ice cream)

Creme Bruleé, vaniljeis
(Creme Bruleé, vanilla ice)

***

Valg af min. 2 retter Salt.
Gælder dog ikke Rib-eye og Boeuf Bearnaise
(Minimum 2 dishes Salt.
Except Rib-eye and Boeuf Bearnaise)

Menu

3 retter 300,-
Tillægspris ved retter markeret med *
(3 dishes 300, – Appendix for dishes with * and sideorders)

Vinmenu…
3 retters vinmenu tilpasset menuen 300,-
(3 course wine menu costum to the menu 300,-)

***

Tasting & vinmenu

– serveret til alle ved bordet
(Tasting and wine menu, served to everyone at the table)

Bobler fra Ørnberg eller Champagne
(local sparkling wine, Ørnberg or Champagne

5 retters menu sammensat af køkkenet
(5 courses wine menu, selected by the kitchen)

5 retters vinmenu tilpasset menuen
(5 course wine menu costum to the menu)

Vand med eller uden bobler
(still or sparkling water)

1195,- pr. pers.

Har du spørgsmål til menuer, allergener eller facilliteter – kontakt os på info@suri.dk eller telefon 59 44 06 10.

MAD UD AF HUSET

BUSINESS

ÅRSTIDSBUFFET