SuRi’s aftenmenu serveres fra kl. 17.30 – 21.00 for nye bestillinger

Hos restaurant SuRi har vi mange dedikerede leverandører fra vores stolte egn, som dagligt forkæler os med tilgang af de lækreste lokale råvarer, og vi vil så gerne videregive smagen af alle disse herligheder. Derfor har vi gjort op med den traditionelle menu tankegang, og i stedet præsenterer vi nedenstående retter, med vægt på smagen og løbende udskiftning efter sæson.

Ved 8 personer og opefter forudbestilles maden, alternativt serveres samme menu til hele selskabet ved bestilling på dagen.

Vine på SuRi

SuRi har gennem årene opbygget et stort og komplekst vinkort med en blanding af lokale vine, hvor vi har nogen af DK’s bedste til alt fra nogle af verdens højst estimerede vinhuse til små producenter med nye ideer og indgangsvinkler til vinproduktionen, og sidst men ikke mindst egen import. Alt hvad ganen kan ønske sig og i alle prisklasser. Oplev ved selvsyn vores vinkælder, som stadig er i udvikling og gå på jagt i vores fyldestgørende vinkort, – eller vores store udvalg af glas vine.

Aftenmenu

Forretter

145,-

Bagt mørksej
kærnemælks sauce, urteolie, agurk, radiser
Baked saithe, buttermilk sauce, herb-oil, cucumber, radish

Stegt kammusling
ærter, tørret oliven, rygeost sauce, valleskum
Fried scallops, peas, dried olives, smoked cheese sauce, whey foam

Håndskåret tatar
tomat, Gammel Knas, kartoffelchips
Tartare, tomato, Gammel Knas, potato chips

Confiterede kalvebrisler
fermenterede hvidløg, majs, syltede perleløg, kantarel sauce
Confit sweetbreads, fermented garlic, corn, pickled pearl onion, chanterelle sauce

***

Hovedretter

245,-

Dagens fisk
variation af gulerod, lammefjordsgrønt, brunet smør blanquette sauce
Today’s fish, variation of carrots, greens from lammefjorden, brown butter blanquette sauce

Farseret vagtel
glaseret rødbede, rødbedepuré, madeira sauce, trøffel
Stuffed quial, glazed beetroot, beetroot puré, madeira sauce, truffle

Kalvetyksteg fra Himmerland
 rösti, knust persille, forårsløg, tyttebær, persillesauce
Sirloin of veal, potato-rösti, crushed parsley, spring onion, pickled lingonberries, parsley sauce

***

Kød hovedret

295,-

Prime-rib af oksehøjreb
løgringe, fritter, sprød salat, Sauce Bearnaise
Prime rib of beef, onion rings, french fries, crisp salad, Sauce Bearnaise

***

Ostetallerken

165,-

4 slags oste
Sylt, knækbrød, frugtbrød
4 kind of cheese, jams, crispbread, fruitbread

***

Desserter

125,-

Koldskål
jordbærsorbet, jordbær, kammerjunker
Buttermilk koldskål, strawberry sorbet, strawberries, biscuits

Solbær
solbærsorbet, dulce creme, kefir sifon, solbær marengs
Blackcurrant sorbet, dulce creme, kefir siphon, blackcurrant meringue

Creme bruleé
Is
Cream bruleé, ice cream

Menu

3 retters menu

445,-

Bagt mørksej
kærnemælks sauce, urteolie, agurk, radiser
Baked saithe, buttermilk sauce, herb-oil, cucumber, radish

Kalvetyksteg fra Himmerland
kartoffel-rösti, knust persille, forårsløg, syltede tyttebær, persillesauce
Sirloin of veal, potato-rösti, crushed parsley, spring onion, pickled lingonberries, parsley sauce

Solbærsorbet
dulce creme, kefir sifon, solbær marengs
Blackcurrant sorbet, dulce creme, kefir siphon, blackcurrant meringue

***
3 glas vinmenu

395,-

***
5 retters menu

595,-

Bagt mørksej
kærnemælks sauce, urteolie, agurk, radiser
Baked saithe, buttermilk sauce, herb-oil, cucumber, radish

Stegt kammusling
ærter, tørret oliven, rygeost sauce, valleskum
Fried scallops, peas, dried olives, smoked cheese sauce, whey foam

Confiterede kalvebrisler
fermenterede hvidløg, majs, syltede perleløg, kantarel sauce
Confit sweetbreads, fermented garlic, corn, pickled pearl onion, chanterelle sauce

Kalvetyksteg fra Himmerland
kartoffel-rösti, knust persille, forårsløg, syltede tyttebær, persillesauce
Sirloin of veal, potato-rösti, crushed parsley, spring onion, pickled lingonberries, parsley sauce

Solbærsorbet
dulce creme, kefir sifon, solbær marengs
Blackcurrant sorbet, dulce creme, kefir siphon, blackcurrant meringue

***

5 glas vinmenu

545,-

***
Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet
Information of allergenic ingredients can be obtained from the staff

Har du spørgsmål til menuer, allergener eller facilliteter – kontakt os på info@suri.dk eller telefon 59 44 06 10.

MAD UD AF HUSET

BUSINESS

ÅRSTIDSBUFFET