SuRi’s aftenmenu serveres fra kl. 17.30 – 21.00 for nye bestillinger

Hos restaurant SuRi har vi mange dedikerede leverandører fra vores stolte egn, som dagligt forkæler os med tilgang af de lækreste lokale råvarer, og vi vil så gerne videregive smagen af alle disse herligheder. Derfor har vi gjort op med den traditionelle menu tankegang, og i stedet præsenterer vi nedenstående retter, med vægt på smagen og løbende udskiftning efter sæson.

Ved 8 personer og opefter forudbestilles maden, alternativt serveres samme menu til hele selskabet ved bestilling på dagen.

Vine på SuRi

SuRi har gennem årene opbygget et stort og komplekst vinkort med en blanding af lokale vine, hvor vi har nogen af DK’s bedste til alt fra nogle af verdens højst estimerede vinhuse til små producenter med nye ideer og indgangsvinkler til vinproduktionen, og sidst men ikke mindst egen import. Alt hvad ganen kan ønske sig og i alle prisklasser. Oplev ved selvsyn vores vinkælder, som stadig er i udvikling og gå på jagt i vores fyldestgørende vinkort, – eller vores store udvalg af glas vine.

Aftenmenu

Forretter
135,-

Saltet torsk, aske, stenbiderrogn, valle sauce, dildolie
Saltet cod, ash, lumpfishroe, whey sauce, dill oil

Stegt brosme, blomkål, brunet smør, blanket sauce
Fried tuskfish, cauliflower, brown butter, planket sauce

Foie Gras terrin, abrikos, kompot, brioche
Foie Gras terrine, apricot, compote, brioche

Rørt tatar, peberrod, kapers, cognac mayo, confiteret æggeblomme
Tatar, horseradish, capers, cognac mayo, egg yolk confit

***

Hovedretter
245,-

Dagens fisk, grønt fra Søren Wiuff, muslinge sauce, urteolie
Today’s fish, vegetables from Søren Wiuff, mussel sauce, herbes oil

Perlehøne, morkel, ramsløgspure, svampe sauce, trøffel
Guinea fowl, morel, ram sprouts, mushroom sauce, truffle

***

Kød hovedretter
295,-

Flamberet peberbøf, Lammefjordsgrønt, Pommes Anna
Flambé pepper steak, vegetables from Lammefjorden, Pommes Anna

Prime-rib af oksehøjreb, løgringe, fritter, sprød salat, Sauce Bearnaise
Prime rib of beef, onion rings, french fries, crisp salad, Sauce Bearnaise

***

Ostetallerken
125,-

3 slags oste, sylt, knækbrød, ristet rugbrød
3 kinds of cheeses, jam, crispbread, toasted rye bread

Ostedessert
105,-

Comte tærte, kvædekompot, trøffel
Comte tart, quince compote, truffle

***

Desserter
115,-

Hvid chokolade, rødgrød, flødeis, brændt hvid chokolade
White chocolate, red porridge, ice cream, roasted white chocolate

Citrontærte, brændt marengs, vaniljeis
Lemon tarte, burnt meringue, vanilla ice cream

Creme bruleé, is
Cream bruleé, ice cream

Menu

3 retters menu
445,-

Saltet torsk, aske, stenbidderrogn, valle sauce, dildolie
Saltet cod, ash, stone chunks roe, whey sauce, dill oil

Perlehøne, morkel, ramsløgspure, svampe sauce, vintertrøffel
Guinea fowl, morel, ramson, mushroom sauce, truffle

Hvid chokolade, rødgrød, flødeis, brændt hvid chokolade
White chocolate, red porridge, ice cream, burnt white chocolate

***
3 glas vinmenu
395,-

***
5 retters menu
595,-

Saltet torsk, aske, stenbiderrogn, valle sauce, dildolie
Saltet cod, ash, lumpfishroe, whey sauce, dill oil

Stegt brosme, blomkål, brunet smør, blanket sauce
Fried tusk, cauliflower, brown butter, plain sauce

Perlehøne, morkel, ramsløgspure, svampe sauce, trøffel
Guinea fowl, morel, ramson, mushroom sauce, truffle

Comte tærte, kvædekompot, trøffel
Comte tart, quince compote, truffle

Hvid chokolade, rødgrød, flødeis, brændt hvid chokolade
White chocolate, red porridge, ice cream, roasted white chocolate

5 glas vinmenu
545,-

***
Vand
Microfiltreret grundvand under hele middagen, med eller uden bobler
Microfiltered groundwater throughout the dinner, still or sparkling
Pr. person 45,-

***

Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet
Information of allergenic ingredients can be obtained from the staff

Print menu som PDF

Har du spørgsmål til menuer, allergener eller facilliteter – kontakt os på info@suri.dk eller telefon 59 44 06 10.

MAD UD AF HUSET

Læs mere

BUSINESS

Læs mere

ÅRSTIDSBUFFET

Læs mere