SuRi’s aftenmenu serveres fra kl. 17.30 – 21.00 for nye bestillinger

Hos restaurant SuRi har vi mange dedikerede leverandører fra vores stolte egn, som dagligt forkæler os med tilgang af de lækreste lokale råvarer, og vi vil så gerne videregive smagen af alle disse herligheder. Derfor har vi gjort op med den traditionelle menu tankegang, og i stedet præsenterer vi nedenstående retter, med vægt på smagen og løbende udskiftning efter sæson.

Ved 8 personer og opefter forudbestilles maden, alternativt serveres samme menu til hele selskabet ved bestilling på dagen.

Vine på SuRi

SuRi har gennem årene opbygget et stort og komplekst vinkort med en blanding af lokale vine, hvor vi har nogen af DK’s bedste til alt fra nogle af verdens højst estimerede vinhuse til små producenter med nye ideer og indgangsvinkler til vinproduktionen, og sidst men ikke mindst egen import. Alt hvad ganen kan ønske sig og i alle prisklasser. Oplev ved selvsyn vores vinkælder, som stadig er i udvikling og gå på jagt i vores fyldestgørende vinkort, – eller vores store udvalg af glas vine.

Aftenmenu

Forretter

145,-

Dampede hvide asparges
Lange, sauce mousseline
Steamed white asparagus, ling, sauce mousseline

Stegt brosme
Stegt hjertesalat, aspargescrème, radise
Fried tusk, roasted romaine hearts, asparagus cream, radish

Confiterede kalvebrisler
Portvins sauce, ærter, syltede perleløg, kartoffelchips
Confit of sweetbreads, port wine sauce, peas, pickled pearl onion, potato-chips

Håndskåret tatar
Tomatcrème, friskost, tomatpulver
Handcarved steak tartere, tomato cream, fresh cheese, tomato powder

***

Hovedretter

245,-

Dagens fisk
grønt fra Søren Wiuff, muslinge sauce, urteolie
Today’s fish, vegetables from Søren Wiuff, mussel sauce, herbes oil

Iberico gris
Svampesauce, kartoffelkroket, ramsløgspuré, brændte nye løg
Iberico pork, mushroom sauce, potato croquette, ramson purée, charred new onions

***

Kød hovedretter

295,-

Flamberet peberbøf
Turneret Lammefjordsgrønt, cherrytomater
Flambé pepper steak, turned vegetables from Lammefjorden, cherry tomatoes

Prime-rib af oksehøjreb
Løgringe, fritter, sprød salat, Sauce Bearnaise
Prime rib of beef, onion rings, french fries, crisp salad, Sauce Bearnaise

***

Ostebord

165,-

Ostebord
Sylt, knækbrød, frugtbrød
Selection of cheeses, jam, crispbread, fruitbread

***

Desserter

125,-

Hvid chokolade kugle
Skovmærke is, friske bær, hvid chokolade crumble, rødgrød sauce
White chocolate shell, woodruff icecream, fresh berries, white chocolate crumble, red

Bagte rabarber
Is, lakrids flager
Baked rhubarb, icecrem, liquorice flakes

Creme bruleé
Is
Cream bruleé, ice cream

Menu

3 retters menu

445,-

Dampede hvide asparges
Lange, sauce mousseline
Steamed white asparagus, ling, sauce mousseline

Iberico gris
Svampesauce, kartoffelkroket, ramsløgspuré, brændte nye løg
Iberico pork, mushroom sauce, potato croquette, ramson purée, charred new onions

Bagte rabarber
Is, lakrids flager
Baked rhubarb, icecrem, liquorice flakes

***
3 glas vinmenu

395,-

***
5 retters menu

595,-

Dampede hvide asparges
Lange, sauce mousseline
Steamed white asparagus, ling, sauce mousseline

Stegt brosme
Stegt hjertesalat, aspargescrème, radise
Fried tusk, roasted romaine hearts, asparagus cream, radish

Confiterede kalvebrisler
Portvins sauce, ærter, syltede perleløg, kartoffelchips
Confit of sweetbreads, port wine sauce, peas, pickled pearl onion, potato-chips

Iberico gris
Svampesauce, kartoffelkroket, ramsløgspuré, brændte nye løg
Iberico pork, mushroom sauce, potato croquette, ramson purée, charred new onions

Bagte rabarber
Is, lakrids flager
Baked rhubarb, icecrem, liquorice flakes

***

5 glas vinmenu

545,-

***
Vand
Microfiltreret grundvand under hele middagen, med eller uden bobler
Microfiltered groundwater throughout the dinner, still or sparkling
Pr. person 45,-

***

Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet
Information of allergenic ingredients can be obtained from the staff

Print menu som PDF

Har du spørgsmål til menuer, allergener eller facilliteter – kontakt os på info@suri.dk eller telefon 59 44 06 10.

MAD UD AF HUSET

Læs mere

BUSINESS

Læs mere

ÅRSTIDSBUFFET

Læs mere