Nytår 2024
– ud af huset fra SuRi
Vi har kogt det bedste af det bedste ned og har kreeret årets flotteste og lækreste 5 retters nytårsmenuer gjort af de bedste råvarer, skønne fyldige retter og store smage. Menuerne er tilberedt således, at det kræver et minimum af tid at servere og færdiggøre dem hjemme – vi har ligeledes udarbejdet en VEJLEDNING i både billeder og tekst som vil guide jer sikkert igennem
Se allergeneliste HER
Vejledning til PRINT
Du kan vælge mellem tre menuer og I kan kombinere dem, så de netop passer til jer, da de kan bestilles ned til en person.
Se de tre menuer herunder og BESTIL ONLINE HER eller kontakt os på telefon eller mail.
Af hensyn til de mange bestillinger denne aften er det desværre ikke muligt at lave om i menuen eller udskifte elementer. Ved spørgsmål kontakt os på telefon +45 59 44 06 10 eller på mail info@suri.dk
Stegt torsk
semidried tomater, artiskok, knust persille, kørvel og hummersauce
Iberico skinke på saltvaffel
Vesterhavsost, svampestøv og svampecreme med trøffel
(inkl. “duster” til svampestøv og rivejern til Vesterhavsosten)
Kalvekroket
Ærtepure med champagne, karse og balsamico glace
Grillet Kalvemørbrad
confiterede -og chips af jordskokker, puré af kartoffel,
brøndkarse og mættet kantarelsauce med perleløg og mild bagt hvidløg
Chokolademoussekage
rombraiseret ananas, mangogel og brændt hvidchokolade
Pris pr. person
550,-
Tilvalg
Kanapeer (saml selv)
Blinis med koldrøget laks fra SuRi Fisk & Deli, rygeost og tang
Krustade med skaldyrsrillette og rød sennepskarse
Cougeres med røget hellefisk og estragon mayo
Pris pr. person
95,-
Børnetapas
crispy kylling, frikadelle, snackpølse, sliders, grønt,dip og chokolademoussekage
(denne menu anbefaler vi til børn under 10 år)
Pris pr. person
165,-
Stegt torsk
semidried tomater, artiskok, knust persille, kørvel og hummersauce
Iberico skinke på saltvaffel
Vesterhavsost, svampestøv og svampecreme med trøffel
(inkl. “duster” til svampestøv og rivejern til Vesterhavsosten)
Kalvekroket
Ærtepure med champagne, karse og balsamico glace
Stegt laks Butterfly
confiterede -og chips af jordskokker, pure af kartoffel, brøndkarse,
mættet fiskefumé med kantareller, perleløg og mild bagt hvidløg
Chokolademoussekage
rombraiseret ananas, mangogel og brændt hvidchokolade
Pris pr. person
550,-
Tilvalg
Kanapeer (saml selv)
Blinis med koldrøget laks fra SuRi Fisk & Deli, rygeost og tang
Krustade med skaldyrsrillette og rød sennepskarse
Cougeres med røget hellefisk og estragon mayo
Pris pr. person
95,-
Børnetapas
crispy kylling, frikadelle, snackpølse, sliders, grønt, dip og chokolademoussekage
(denne menu anbefaler vi til børn under 10 år)
Pris pr. person
165,-
Empanadas med feta og spinat
semidried tomater, artiskok, knust persille, kørvel og safransauce
Stegt kejserhat på saltvaffel
Vesterhavsost, svampestøv og svampecreme med trøffel
(inkl. “duster” til svampestøv og rivejern til Vesterhavsosten)
Kikærtekroket
ærtepure med champagne, karse og balsamico glace
Farseret -og grillet saltbagt selleri
confiterede -og chips af jordskokker, puré af kartoffel,
brøndkarse, mættet kantarelsauce med perleløg og mild bagt hvidløg
Chokolademoussekage
rombraiseret ananas, mangogel og brændt hvidchokolade
Pris pr. person
550,-
Tilvalg
Kanapeer (saml selv)
Blinis med koldrøget laks fra SuRi Fisk & Deli, rygeost og tang
Krustade med skaldyrsrillette og rød sennepskarse
Cougeres med røget hellefisk og estragon mayo
Pris pr. person
95,-
Børnetapas
crispy kylling, frikadelle, snackpølse, sliders, grønt, dip og chokolademoussekage
(denne menu anbefaler vi til børn under 10 år)
Pris pr. person
165,-