Tidligere
Næste

Søndagsfrokost

(11.30 – 15.30 for nye gæster)

Karrysild
æg, løg, kapers
90,-

Pankostegt rødspættefilet
rejer, kapersremoulade, syltede tyttebær, citron
135,-

Koldrøget laks fra egen ovn
rørt æg, kålskud, smørristet brød
145,-

Juletallerken – 3 serveringer
karrysild & æg, rødspætte med rejer, koldrøget laks, julepølse, andebryst, ris a la mande
265,-

Fisketallerken
tre serveringer af dagens fangst, præsenteres af tjeneren
195,-

Moulles frites
dampede blåmuslinger, aioli, fritter
130,-

Rørt tatar
hjertesalat, radicchio, vineagrette, aioli, fritter
155,-

Svampetoast
svampe, kalvebrisler, kirsebær
145,-

Fish n’ chips – fisk og skaldyr i øldej 
Sauce tartare, fritter
155,-

3 slags oste
sylt, oliven, smørstegt brød
105,-

Creme Brulee
hjemmerørt vaniljeiscreme
110,-

Suri´s pære Belle Helene
pære, chokolade, vanilje, mynte
110,-

Eftermiddagskaffe & kage

(kl. 14.00-16.00)

Dagens kage
citrontærte eller chokoladefondant med is
58,-

Søndag aften

17.00 – 19.00 (for nye gæster)

Forretter

Hummersuppe
jomfruhummer, jordskokker variation, urter

Koldrøget laks fra egen ovn
brioche, radicchio, vinaigrette, aioli

Rørt tatar
hjertesalat, radicchio, vinaigrette

Hovedretter

Prime-rib af oksehøjreb
løgringe, fritter, sprød salat, Sauce Bearnaise

Iberico gris
skaftekotelet, kæbe, flæskesvær, Pommes Fondant, julekrydret sky

Dagens fisk – præsenteres af tjeneren
sæsonens grøntsager, små kartofler, Beurre Blanc

Desserter/ Ost

Creme Brulee
hjemmerørt vaniljeiscreme

Blødende chokoladefondant
bær, hvid chokolade is

3 slags ost
sylt, oliven, smørstegt brød

2 retter ovenstående
295,-

3 retter ovenstående
350,-

Børneretter
(op til 12 år)

Fiskefilet
fritter, grøntstænger, remoulade
135,-

Prime rib af oksehøjreb
fritter, grøntstænger, Sauce Bearnaise
165,-

Det store traditionelle julebord

(alle ugens dage mod forudbestilling, og min. 4 personer)

Alle retter serveres ved bordet og i flere omgange – flot og traditionsfyldt julebord gjort af de bedste råvarer

Marinerede julesild
løg og kapers

Karrysild
æbler og løg

Æg med håndpillede rejer
mayonnaise og citron

Koldrøget laks fra egen røgeovn
æg royale og purløg

Pandestegt rødspættefilet
kapersremoulade og tyttebær

Lun flødeleverpostej
med svampe, bacon og rødbeder fra Lammefjorden

Tarteletter
kylling i asparges og skorzonerrod

Confit af andelår
hjemmesyltet rødkål

Julekrydret pølse
rørt sennep og grønlangkål

Sprødt svinebryst i julebryg fra Møn Bryghus
karamelisede løg og lokale æbler

Hjemmelavet ris a´la mande
kirsebærsauce

Koldhævet stenovnsbrød og rugbrød fra eget bageri
på mel fra Mejnerts Mølle og smør

Pris pr. person i restauranten
Frokost 295,-
Aften 375,-

Tilvalg

Fastost julesylt og sprødt
Pris pr. person
25,-

Ud af huset
Færdiganrettet, serveringsklart og de lune klar i varmekasser
Pris pr.person
248,-