Søndagsfrokost
(11.30 – 15.30 for nye gæster)
Karrysild
æg, løg, kapers
90,-
Pankostegt rødspættefilet
rejer, kapersremoulade, syltede tyttebær, citron
135,-
Koldrøget laks fra egen ovn
rørt æg, kålskud, smørristet brød
145,-
Juletallerken – 3 serveringer
karrysild & æg, rødspætte med rejer, koldrøget laks, julepølse, andebryst, ris a la mande
265,-
Fisketallerken
tre serveringer af dagens fangst, præsenteres af tjeneren
195,-
Moulles frites
dampede blåmuslinger, aioli, fritter
130,-
Rørt tatar
hjertesalat, radicchio, vineagrette, aioli, fritter
155,-
Svampetoast
svampe, kalvebrisler, kirsebær
145,-
Fish n’ chips – fisk og skaldyr i øldej
Sauce tartare, fritter
155,-
3 slags oste
sylt, oliven, smørstegt brød
105,-
Creme Brulee
hjemmerørt vaniljeiscreme
110,-
Suri´s pære Belle Helene
pære, chokolade, vanilje, mynte
110,-
Eftermiddagskaffe & kage
(kl. 14.00-16.00)
Dagens kage
citrontærte eller chokoladefondant med is
58,-
Søndag aften
17.00 – 19.00 (for nye gæster)
Forretter
Hummersuppe
jomfruhummer, jordskokker variation, urter
Koldrøget laks fra egen ovn
brioche, radicchio, vinaigrette, aioli
Rørt tatar
hjertesalat, radicchio, vinaigrette
Hovedretter
Prime-rib af oksehøjreb
løgringe, fritter, sprød salat, Sauce Bearnaise
Iberico gris
skaftekotelet, kæbe, flæskesvær, Pommes Fondant, julekrydret sky
Dagens fisk – præsenteres af tjeneren
sæsonens grøntsager, små kartofler, Beurre Blanc
Desserter/ Ost
Creme Brulee
hjemmerørt vaniljeiscreme
Blødende chokoladefondant
bær, hvid chokolade is
3 slags ost
sylt, oliven, smørstegt brød
2 retter ovenstående
295,-
3 retter ovenstående
350,-
Børneretter
(op til 12 år)
Fiskefilet
fritter, grøntstænger, remoulade
135,-
Prime rib af oksehøjreb
fritter, grøntstænger, Sauce Bearnaise
165,-
Det store traditionelle julebord
(alle ugens dage mod forudbestilling, og min. 4 personer)
Alle retter serveres ved bordet og i flere omgange – flot og traditionsfyldt julebord gjort af de bedste råvarer
Marinerede julesild
løg og kapers
Karrysild
æbler og løg
Æg med håndpillede rejer
mayonnaise og citron
Koldrøget laks fra egen røgeovn
æg royale og purløg
Pandestegt rødspættefilet
kapersremoulade og tyttebær
Lun flødeleverpostej
med svampe, bacon og rødbeder fra Lammefjorden
Tarteletter
kylling i asparges og skorzonerrod
Confit af andelår
hjemmesyltet rødkål
Julekrydret pølse
rørt sennep og grønlangkål
Sprødt svinebryst i julebryg fra Møn Bryghus
karamelisede løg og lokale æbler
Hjemmelavet ris a´la mande
kirsebærsauce
Koldhævet stenovnsbrød og rugbrød fra eget bageri
på mel fra Mejnerts Mølle og smør
Pris pr. person i restauranten
Frokost 295,-
Aften 375,-
Tilvalg
Fastost julesylt og sprødt
Pris pr. person
25,-
Ud af huset
Færdiganrettet, serveringsklart og de lune klar i varmekasser
Pris pr.person
248,-