Genåbning
21 april - 05 maj

Vi håber at kunne åbne i perioden
21. april– 5. maj
med små retter på vores terrasse,
hvis vejret er med os, og omstændighedernes restriktioner.

Hold øje med vores facebookside eller kontakt restauranten på dagen

Grundet Covid-19 restriktionerne gør vi opmærksom på, at alle gæster skal fremvise coronapas med en negativ test/eller vaccine

Snacks
dagens tre små lækre og saltmandler
75,-

Pankostegt rødspættefilet 
rejer, kapersremoulade, syltede tyttebær, citron, rugbrød
135,-
(serveres frem til kl. 16.00)

Fish n’ chips – fisk og skaldyr i øldej
Sauce Tartare, fritter
145,-

Moulles Marineé
dampede blåmuslinger, aioli
135,-
(med fritter + 35,-)

Østers
vælg mellem naturel eller grillet
pr. stk. 35,-

Caviar 15 gr.
skalotteløg, blinis, creme fraiche
245,-

Halv hummer
chili og alm. aioli, grillet brød
235,-

Rørt tatar
håndskåret okse, hønsecroutons, ramsløgsmayo
145,-
(større som hovedret og med fritter + 100,-)

Ribye af Black Angus (250 g.)
lokal grønt, marineret frisee, løgringe, fritter, Sauce Bearnaise
255,-

Dagens fisk – præsenteres af tjeneren
lokal grønt, kartoffel, sauce – udbud og fantasi
245,-

3 slags oste
sylt, oliven, smørstegt brød
115,-

Bagt rabarber med mandel
syltede rabarber, Creme Anglaise
75,-

Creme Brulee
hjemmerørt vaniljeiscreme
95,-

Ring for bestilling på 5944 0610