Previous slide
Next slide

Frokost

SMØRREBRØD

Jordskokkesild
Variation af jordskokker, skalotteløg, ristet rugbrød
155,-

Pankostegt fiskefilet
rejer, kapersremoulade, syltede tyttebær, citron
145,-

Sprødstegt svinebryst
marineret kål, portvinssky, baconstøv
145,-

SuRi Jule-frokosttallerken
jordskokkesild, pankostegt fiskefilet med håndpillede rejer, sprødstegt svinebryst, bryst af fransk landand Moulard Magret, konditorsødt
325,-

FROKOST

SuRi’s stjerneskud
dampet og stegt rødspætte, asparges, tomatiseret sifon
195,-

Fisketallerken – i to serveringer
dampet rødspætte, SuRi Benedict, Torsk
298,-

SuRi Benedict
koldrøget laks, stegt brioche, spinat, pocheret æg, Sauce Hollandaise
175,-

Bagt torsk
Variation af jordskokker
185,-

Pariserbøf
æggeblomme, kapers, rødebede, løg, pickles, peberrod
178,-

Rørt tatar af kalveinderlår
brændt kål emulsion, syltet glaskål, sprød kål
(større som hovedret og med fritter + 125,-)
175,-

SuRi SPECIALITETER

Østers
vælg mellem; naturel, asier og dild, tomat og chili, gratineret,
limefløde
pr. stk 38,-

Caviar fra Rogn 15 gr.
brioche, creme fraiche, løg
258,-

SuRi’s skaldyrsservering – skal forudbestilles senest dagen inden
to slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
575,- (pr. pers./min 2 pers.)

OST & DESSERT

Danske oste
smørstegt rugbrød, knækbrød, sylt
135,-

Crème Brûlée
vaniljeiscreme
128,-

Lys chokoladecremeaux
Karamel, ristet hasselnød, julekrydderier, appelsinsorbet 
128,-

Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet