Tidligere
Næste

Frokost

11.30 - 15.00

Gammeldags modnede sild
rygeost, æble, brunet smør
90,-

Pankostegt rødspættefilet
rejer, kapersremoulade, syltede tyttebær, citron
135,-

Koldrøget laks fra egen ovn
rørt æg, asparges, smørristet brød
145,-

Kold oksehøjreb
bearnaisecreme, brøndkarse, surt, friterede kartofler
135,-

Frokosttallerken
servering af ovenstående fire retter i mindre anretninger
255,-

Fisketallerken
tre serveringer af dagens fangst, præsenteres af tjeneren
195,-

Moulles frites
dampede blåmuslinger, aioli, fritter
130,-

Rørt kalvetatar
peberrod, kapers, kartoffelchips, Gammelknas
145,-

Fish n’ chips – fisk og skaldyr i øldej 
Sauce tartare, fritter
155,-

3 slags oste
sylt, oliven, smørstegt brød
105,-

Creme Brulee
hjemmerørt vaniljeiscreme, syltede rabarber
110,-

Blødende chokoladefondant
syltede rabarber, rabarberiscreme
95,-