Frokost
SMØRREBRØD
Jordskokkesild
Variation af jordskokker, skalotteløg, ristet rugbrød
155,-
Pankostegt fiskefilet
rejer, kapersremoulade, syltede tyttebær, citron
145,-
Sprødstegt svinebryst
marineret kål, portvinssky, baconstøv
145,-
SuRi Jule-frokosttallerken
jordskokkesild, pankostegt fiskefilet med håndpillede rejer, sprødstegt svinebryst, bryst af fransk landand Moulard Magret, konditorsødt
325,-
FROKOST
SuRi’s stjerneskud
dampet og stegt rødspætte, asparges, tomatiseret sifon
195,-
Fisketallerken – i to serveringer
dampet rødspætte, SuRi Benedict, Torsk
298,-
SuRi Benedict
koldrøget laks, stegt brioche, spinat, pocheret æg, Sauce Hollandaise
175,-
Bagt torsk
Variation af jordskokker
185,-
Pariserbøf
æggeblomme, kapers, rødebede, løg, pickles, peberrod
178,-
Rørt tatar af kalveinderlår
brændt kål emulsion, syltet glaskål, sprød kål
(større som hovedret og med fritter + 125,-)
175,-
SuRi SPECIALITETER
Østers
vælg mellem; naturel, asier og dild, tomat og chili, gratineret,
limefløde
pr. stk 38,-
Caviar fra Rogn 15 gr.
brioche, creme fraiche, løg
258,-
SuRi’s skaldyrsservering – skal forudbestilles senest dagen inden
to slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
575,- (pr. pers./min 2 pers.)
OST & DESSERT
Danske oste
smørstegt rugbrød, knækbrød, sylt
135,-
Crème Brûlée
vaniljeiscreme
128,-
Lys chokoladecremeaux
Karamel, ristet hasselnød, julekrydderier, appelsinsorbet
128,-
Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet