Frokost
11.30 - 15.00 (for nye gæster)
Karrysild
æg, løg, kapers
90,-
Pankostegt rødspættefilet
rejer, kapersremoulade, syltede tyttebær, citron
135,-
Koldrøget laks fra egen ovn
rørt æg, kålskud, smørristet brød
145,-
Frokosttallerken
karrysild og æg, rødspætte med rejer, koldrøget laks, medaillon af oksemørbrad med svampe
265,-
Fisketallerken
tre serveringer af dagens fangst, præsenteres af tjeneren
195,-
Grillede asparges og friteret landæg
friteret æg, lufttørret skinke, luftig Sauce Mousseline
155,-
Moulles Marineé
dampede blåmuslinger, aioli
135,-
Rørt tatar
hjertesalat, radicchio, vineagrette, aioli, fritter
155,-
Salat Nicoise
marineret lynstegt tun, landæg, grønne bønner, champagne viniagrette, grillet brød
145,-
Fish n’ chips – fisk og skaldyr i øldej
Sauce tartare, fritter
155,-
3 slags oste
sylt, oliven, smørstegt brød
115,-
Creme Brulee
hjemmerørt vaniljeiscreme
115,-
Rabarber
lakrids, marengs, peber, hvid chokolade
115,-