Tidligere
Næste

Frokost

Karrysild
æble, løg, kapers
98,-

Pankostegt rødspættefilet
rejer, kapersremoulade, syltede tyttebær, citron
135,-

SuRi Benedict
koldrøget laks, stegt brioche, spinat, friteret æg, Hollandaise
155,-

Hummerbisque
hummer, jordskok pure, friteret jordskok
165,-

Vol au vent
pighvar, torsk, muslinger, spæde grøntsager, muslingefumé
155,-

Moules frites
dampede blåmuslinger, fritter, aioli
158,-

Rørt tatar
peberrod, løg, jordskok, karse
(større som hovedret og med fritter + 100,-)
155,-

Svampetoast
brioche, sortfodsskinke, Gammel Knas, syltede trompethatte
148,-

Tournedos Rossini
oksemørbrad, det bedste fra anden, trøffel, brioche, madeira
275,-

3 slags Arla Unika oste
hjemmelavet sylt, knækbrød, smørstegt rugbrød
125,-

Creme Brulee
hjemmerørt vaniljeiscreme
125,-

Pære
yoghurt, yuzu, hvid chokolade
125,-

SuRi SPECIALITETER

Juletallerken – i tre serveringer
karrysild, rødspættefilet, sprødt svinebryst, ris a la mande
278,-

Fisketallerken – i to serveringer
hummerbisque, SuRi Benedict, vol au vent med torsk og muslinger
278,-

Østers
vælg mellem; naturel, asier og dild, tomat og chili, gratineret,
syrnet fløde og lime
pr. stk 38,-

Caviar fra Rogn 15 gr.
vaffel, creme fraiche, løg
245,-

SuRi´s skaldyrsservering
østers, jomfruhummer, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, dips, brød
(pr. pers./min. 2 pers.)
445,-

Tilkøb:
Halv hummer naturel og 15g rogn caviar
225/195,-

Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet