Tidligere
Næste

Aften

17.30 - 21.00

A la carte

Grillet jomfruhummer
blomkål, lardo, hummerfumé
145,-

Stegt skærissing
kalveskank, nye løg, persillesauce
155,-

Blæksprutte
caviar, miso, muslingesauce
155,-

Hvide asparges
håndpillede rejer, Sauce Mousseline
135,-

Rørt kalvetatar
trompethatte, æggeblomme, chips, Gammelknas
135,-

Dagens fisk – præsenteres af tjeneren
spæde grøntsager, nye kartofler, Beurre Blanc
245,-

Meunierestegt søtunge
nye kartofler, asparges, rødder, kapers smørsauce
Dagspris

Kalv fra Himmerland
brisler, asparges, kartoffelkroket, Sauce Bordelaise
245,-

Perlehøne
trøffel, porre, aspargesbroccoli, jus
245,-

Grillet rib-eye
Pommes Anna, løg variation, Sauce Bearnaise og Bordelaise
285,-

3 slags oste
sylt, oliven, smørstegt brød
115,-

Mille feuille     
vaniljecreme, jordbær, jordbær is 
110,-                                 

Rabarber
lakrids, dild, marengs
110,-

SuRi specialiteter

Østers
vælg mellem naturel eller grillet
35,- (pr. stk.)

Caviar  15 gr.
skalotteløg, blinis, creme fraiche
245.-

Letgrillet halv hummer
chili og alm. aioli, grillet brød
265.-

SuRi´s skaldyrsservering
med to slags aioli, citron, og brød
pr. person 495.- /min. 2 personer

Prime-rib af oksehøjreb
løgringe, fritter, sprød salat, Sauce Bearnaise
295.-

Hvide dame
trøffel, figner og smørstegt brød
pr. person 165,- /min. 2 personer

Creme Brulee
hjemmerørt vaniljeiscreme, syltede rabarber
110.-

 

SuRi menu

4 retters sæsonmenu

Grillet jomfruhummer
blomkål, lardo, hummerfumé

Hvide asparges
håndpillede rejer, Sauce Mousseline

Kalv fra Himmerland
brisler, grønne asparges, kartoffelkroket, sauce bordelaise

Mille feuille
vaniljecreme, jordbær, jordbæris

545,-

4 glas vinmenu med tilpassede vine

445,-