Aften
17.00 - 20.00 (for nye gæster) Gælder fra 6 maj
A la carte
Kammuslinger
trøffel, mini porre, kål, Blanquette Sauce
155,-
Stegt jomfruhummer
blomkålsvariation, krydret hummersauce
165,-
Blåmuslinger
lokal tang, Rogn caviar, muslingefløde
145,-
Hvide asparges
håndpillede rejer, luftig Sauce Mousseline, urter
155,-
Helleflynder
grillet porre, mayo, hasselnød, sylt, ramsløgscapers
145,-
Rørt tatar
håndskåret okse, hønsecroutons, ramsløgsmayo
155,-
(større som hovedret og med fritter + 100,-)
Dagens fisk – præsenteres af tjeneren
lokal grønt, kartoffel, sauce – udbud og fantasi
265,-
1/1 smørbagt rødspætte
nye kartofler, kapers, urter, sæsongrønt i brunet smør
295,-
Farseret kalv fra Himmerland
brisler, friteret skank, kartofler i butterdej, grønne asparges, kalvejus
265,-
Steak af Black Angus
grillede grønne asparges, løgvariation, fritter, Sauce Bearnaise
295,-
3 slags oste
sylt, oliven, smørstegt brød
115,-
Chokoladekugle
hvid chokolade parfait, braiseret ananas, brun farin karamel, brændt hvid chokolade
115,-
Rabarber
lakrids, marengs, peber, hvid chokolade
115,-
Rabarber
lakrids, marengs, peber, hvid chokolade
115,-
SuRi SPECIALITETER
Østers
vælg mellem naturel eller grillet
35,-
Caviar 15 gr.
skalotteløg, blinis, creme fraiche
245.-
Halv hummer
chili og alm. aioli, grillet brød
235.-
SuRi´s store skaldyrsservering
med to slags aioli, citron, og brød
(pr. pers./min. 2 pers.)
495,-
Ribye af Black Angus (350 g.)
bønne, marineret frisee, løgringe, fritter, Sauce Bearnaise & Sauce Bordelaise
345,-
Comte
trøffel, hasselnød, brioche
125,-
Creme Brulee
vanilje is, syltede rabarber
115.-
SuRi menu
Hvide asparges
håndpillede rejer, luftig Sauce Mousseline, urter
Farseret kalv fra Himmerland
brisler, friteret skank, kartofler i butterdej, grønne asparges, kalvejus
Rabarber
lakrids, marengs, peber, hvid chokolade
3 retters sæsonmenu 495,-
3 glas vinmenu med tilpassede vine 445,-