Previous slide
Next slide

Aften

A la carte

Jomfruhummer
nye tomater, brændt tomatconsommé, lardo
185,-

Røget rødfisk
brombær, mirabelleblomme, estragon
165,-

Stegt sandart
gulerødder, beurre blanc
(som hovedret, større og med kartofler +125,-)
195,-

Grillet makrel
mandler, kærnemælk, purløg
175,-

Carpaccio af oksemørbrad
kapersbær, skalotteløg, balsamico, parmesan
165,-

Rørt tatar af kalveinderlår 
brændt kål emulsion, syltet glaskål, sprød kål
(som hovedret, større og med fritter +125,-)
168,-

Farseret vagtel
kantareller, majs, kartoffel, trøffel
325,-

Prime Rib af langtidsstegt oksehøjreb
lokalt grønt, fritter, Sauce Bearnaise
358,-

Danske oste
smørstegt rugbrød, knækbrød, sylt
135,-

Crème brûlée
vaniljeiscreme
128,-

Karamel og æble
grøn the, skyr, havre, mandel
128,-

En aften på Restaurant SuRi

Snacks
SuRi’s udvalgte snacks

Røget rødfisk
brombær, mirabelleblomme, estragon

Jomfruhummer
nye tomater, brændt tomatconsommé, lardo

Farseret vagtel
kantareller, majs, kartoffel, trøffel

Karamel og æble
grøn the, skyr, havre, mandel

4 retters sæsonmenu inkl. snacks 645,-
4 glas vinmenu med tilpassede vine 545,-

SuRi SPECIALITETER

Østers
vælg mellem; naturel, asier, chili, gratineret, limefløde, friteret
38,- pr stk

Caviar fra rogn 15 gr.
brioche, creme fraiche, løg
258,-

SuRi’s skaldyrsservering
to slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
575,- (pr. pers./min 2 pers.)

SuRi’s sharing menu – serveres til alle ved bordet
Udvalgte forretter og hovedretter serveret sharing style til hele bordet
Østers, Røget Rødfisk, Jomfruhummer, Sandart, Makrel, Carpaccio, Black Angus
645,-

Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet