Tidligere
Næste

Aften

17.00 - 20.00 (for nye gæster)
Gælder fra 6 maj

A la carte

Kammuslinger
trøffel, mini porre, kål, Blanquette Sauce
155,-

Stegt jomfruhummer
blomkålsvariation, krydret hummersauce
165,-

Blåmuslinger
lokal tang, Rogn caviar, muslingefløde
145,-

Hvide asparges
håndpillede rejer, luftig Sauce Mousseline, urter
155,-

Helleflynder
grillet porre, mayo, hasselnød, sylt, ramsløgscapers
145,-

Rørt tatar
håndskåret okse, hønsecroutons, ramsløgsmayo
155,-
(større som hovedret og med fritter + 100,-)

Dagens fisk – præsenteres af tjeneren
lokal grønt, kartoffel, sauce – udbud og fantasi
265,-

1/1 smørbagt rødspætte
nye kartofler, kapers, urter, sæsongrønt i brunet smør
295,-

Farseret kalv fra Himmerland
brisler, friteret skank, kartofler i butterdej, grønne asparges, kalvejus
265,-

Steak af Black Angus
grillede grønne asparges, løgvariation, fritter, Sauce Bearnaise
295,-

3 slags oste
sylt, oliven, smørstegt brød
115,-

Chokoladekugle
hvid chokolade parfait, braiseret ananas, brun farin karamel, brændt hvid chokolade
115,-

Rabarber
lakrids, marengs, peber, hvid chokolade
115,-

Rabarber
lakrids, marengs, peber, hvid chokolade
115,-

SuRi SPECIALITETER

Østers
vælg mellem naturel eller grillet
35,-

Caviar  15 gr.
skalotteløg, blinis, creme fraiche
245.-

Halv hummer
chili og alm. aioli,  grillet brød
235.-

SuRi´s store skaldyrsservering
med to slags aioli, citron, og brød
(pr. pers./min. 2 pers.)
495,-

Ribye af Black Angus (350 g.)
bønne, marineret frisee, løgringe, fritter, Sauce Bearnaise & Sauce Bordelaise
345,-

Comte
trøffel, hasselnød, brioche
125,-

Creme Brulee
vanilje is, syltede rabarber
115.-

SuRi menu

Hvide asparges
håndpillede rejer, luftig Sauce Mousseline, urter

Farseret kalv fra Himmerland
brisler, friteret skank, kartofler i butterdej, grønne asparges, kalvejus

Rabarber
lakrids, marengs, peber, hvid chokolade

3 retters sæsonmenu 495,-
3 glas vinmenu med tilpassede vine 445,-