Tidligere
Næste

Aften

17.00 - 20.00 (for nye gæster)

A la carte

Hummer
tomat, friskost, estragon
155,-

Kammusling
jordskok, caviar
155,-

Svampetoast
svampe, kalvebrisler, kirsebær
145,-

Havtaske
selleri, hasselnødder, brunet smør
145,-

Helleflynder
souffle, morkler, gulerod, musling
155,-

Rørt tatar
hjertesalat, radicchio, vineagrette, aioli
155,-
(som hovedret med fritter + 100,-)

Dagens fisk – præsenteres af tjeneren
sæsonens grøntsager, små kartofler, Beurre Blanc
245,-

Meunierestegt rødtunge
små kartofler, majs, kantareller, kapers smørsauce
Dagspris

Farseret skovdue
fermenteret hvidløg, solbær, kantareller, kartoffel
245,-

Tournedos Rossini
oksemørbrad, trøffel, Pommes rösti og madeirasauce
285,-
Tilvalg – det bedste fra anden 
+50,-

3 slags oste
sylt, oliven, smørstegt brød
115,-

Saltet blåbær
vaniljeis, stegt brioche, hvid chokolade
110,-

Suri’s Pære Belle Helene
pære, chokolade, vanilje, mynte
110,-

SuRi specialiteter

Østers
vælg mellem naturel eller grillet
35,- (pr. stk.)

Caviar  15 gr.
skalotteløg, blinis, creme fraiche
245.-

Letgrillet halv hummer
chili og alm. aioli, grillet brød
265.-

SuRi´s skaldyrsservering
med to slags aioli, citron, og brød
pr. person 450.- /min. 2 personer

Prime-rib af oksehøjreb
løgringe, fritter, sprød salat, Sauce Bearnaise
295.-

Comte
hasselnød, trøffel, brioche
135,-

Creme Brulee
hjemmerørt vaniljeiscreme
110.-

 

SuRi menu

4 retters sæsonmenu

Hummer
tomat, friskost, estragon

Havtaske
selleri, hasselnødder, brunet smør

Farseret skovdue
fermenteret hvidløg, solbær, kantareller, kartoffel

Saltet blåbær
vaniljeis, stegt brioche, hvid chokolade

545,-

4 glas vinmenu med tilpassede vine

445,-