Tidligere
Næste

Aften

17.30 - 20.30 (for nye gæster)

A la carte

(vi holder åbent til kl. 24.00 – sidste udskænkning kl. 23.30)

Kammuslinger
trøffel, mini porre, kål, Blanquette Sauce
155,-

Pighvar
panko, mizuna, broccoli, persille
165,-

Havtaske   
yuzu, kantareller, majs, fermenteret hvidløg, safran
155,-

Stegt multe
ærter, agurk, brunet smørskum
155,-

Rørt krabbe
purløg, daikon, ribs
145,-

Rørt tatar
tomat, mild chili, estragon, kartoffel
155,-
(større som hovedret og med fritter + 100,-)

Dagens fisk – præsenteres af tjeneren
lokal grønt, kartoffel, sauce 
285,-

1/1 smørstegt rødspætte
nye kartofler, brunet smør, skaldyr i hummersauce
295,-

Iberico krone
spæde løg, gulerod, lardo, bacon
285,-

Prime Rib af Black Angus
friterede løgringe fritter, frisee, Sauce Bearnaise
295,-

3 slags oste
sylt, oliven, smørstegt brød
115,-

Jordbær
jordbærsorbet, sabayonne, kammerjunker
115,-

Fersken
hindbær, vanile, malt
115,-

SuRi SPECIALITETER

Østers
vælg mellem naturel eller grillet
35,-

Caviar  15 gr.
skalotteløg, ærtevaffel, rørt Creme Fraiche
245.-

Halv hummer
chili og alm. aioli,  grillet brød
235.-

SuRi´s store skaldyrsfad i tre serveringer
med to slags aioli, citron, og brød 
(pr. pers./min. 2 pers.)
595,-

Ribye af Black Angus (350 g.)
bønner, marineret frisee, løgringe, fritter, Sauce Bearnaise & Sauce Bordelaise
345,-

Mille Feuille
Comte, trøffel, hasselnød, brioche
125,-

Creme Brulee
vanilje is, sylt
125.-

SuRi menu

Kammuslinger
trøffel, mini porre, kål, Blanquette Sauce

Stegt multe
ærter, agurk, brunet smørskum

Iberico krone
spæde løg, gulerod, lardo, bacon

Fersken
hindbær, vanilje, malt

4 retters sæsonmenu 595,-
4 glas vinmenu med tilpassede vine 495,-