Tapasanretning

(1. maj – 31. juli 2019)

Flot færdiganrettet og lækre små tapas bidder med det bedste fra sæsonens lokale råvarer
– min. 4 pers. og mod forudbestilling 2 dage før.

Røget hellefisk
citronmayo, nye rødder

Kyllingespyd
tomatrelish, timian

Sashimi tun
ærter, tang

Krustade
kyllingemousse, sylt

Bagt løgskal med rogn
rygeost, crouton

Vitello Tonnata
kalv og tun

Manchego ost
sylt, sprødt

Bagt chokoladetrøffel
rabarber, brændt marcipan og hvid chokolade

Focaccia
tomatsalsa

Pris pr pers. 195,-

Bestil Her!
Print menu som PDF

Tapas sharingmenu

(1. maj – 31. juli 2019)

Varmrøget laks
jordskok, grønne tomater som sylt og creme

Marinerede kæmperejer
asparges, salte agurker, karse

3 små tapas
1: Røget hellefisk, citronmayo, nye rødder
2: Kyllingespyd, tomatrelish, timian
3: Sashimi tun, ærter, tang

Stegt ny blomkål
lomo, hasselnødder og brunet smør

Forårssalater
salte kerner, selleri med hyldeblomst, syltede rødløg og hvidløgscroutons

Nye marinerede rosmarinkartofler
lufttørret Ibericoskinke, jord, estragon

Stegt unghanefilet
chorizo, bønner, salvieolie

Lun langtidsstegt kalvekølle
brændt spidskål med trøffel, svampe, nye ærter og skilt fløde med ramsløgsolie

Bagt chokoladetrøffel
rabarber, brændt marcipan og hvid chokolade

Brød
Koldhævet stenovnsbrød med tapenade

Pris pr pers. 288,-

Isøre Is som tilvalg
Jordbæris, håndlavet på økologisk naturgræsmælk
Portionsbæger pr. stk. 30,-

Bestil Her!
Print menu som PDF

Tapasanretning

(1. august – 30. november 2019)

Flot færdiganrettet og lækre små tapas bidder
med det bedste fra sæsonens lokale råvarer

Varmrøget laks
bagt tomat, sennepscreme

Marineret tun
wasabi, mango

Tigerrejer
estragon, fennikel

Lufttørret skinke
friskost, dadler

Pate
pølse, cornichons

Letrøget dyrekølle
æble, valnødder

Fastost
abrikos, sprødt brød

Chokoladeganache
karamelcreme og bærmüsli

Focaccia
Tomattapenade

Pris pr. pers. 195,-

Bestil Her!
Print menu som PDF

MAD UD AF HUSET

Læs mere

BUSINESS

Læs mere

ÅRSTIDSBUFFET

Læs mere