Tapasanretning

(1. august – 30. november 2019)

Flot færdiganrettet og lækre små tapas bidder
med det bedste fra sæsonens lokale råvarer

Varmrøget laks
bagt tomat, sennepscreme

Marineret tun
wasabi, mango

Tigerrejer
estragon, fennikel

Lufttørret skinke
friskost, dadler

Pate
pølse, cornichons

Letrøget dyrekølle
æble, valnødder

Fastost
abrikos, sprødt brød

Chokoladeganache
karamelcreme og bærmüsli

Focaccia
Tomattapenade

Pris pr. pers. 195,-

Tapas sharingmenu

(1. august – 14.november 2019)

Kold laksefarseret rødtungefilet
syltet grøn tomat, syrnet fløde og olie på urter fra eget væksthus

Letrøget dyrekølle
broken gel af æble, æblekompot, karse, sprødt brød, glaserede valnødder

4 små tapas
1: Marineret tun, wasabi, mango
2: Tigerrejer, estragon, fennikel
3: Lufttørret skinke, friskost, dadler
4: Pate, pølse, cornichons

Årstidens salat
rodfrugte crudite, marinerede saltbagte selleri og løg, hvedekerner, brødcroutons og mild fermenteret hvidløgsdressing

Marinerede kartofler
nye rødder, jord, løvstikkemayo

Grillet svinemørbrad
majs, kål, svampe, trøffel, kærnemælkssauce

Lun langtidsstegt okse
kold bearnaise dressing, jordskokker, brændte løg

Panna-cotta
fersken, hindbær og bagt marcipan

Brød
Koldhævet stenovnsbrød med tapenade

Pris pr pers. 288,-

Isøre Is som tilvalg
Nougatis, håndlavet på økologisk naturgræsmælk
Portionsbæger pr. stk. 30,-

MAD UD AF HUSET

BUSINESS

ÅRSTIDSBUFFET