Konfirmations­menu

18. juni - 26. september 2021

– ud af huset, og min. 8 personer mod forudbestilling 2 dage før

Forretter

Varmrøget laks fra egen røgeovn
estagonmayo, radis, frissé

Håndpillede rejer
marinerede asparges, aspargescreme, spirer, spæde salater.

Stenovnsbrød
smør

Hovedretter

Langtidsstegt oksehøjreb
grillet grønt af svampe og persillerod, majs, confiterede jordskokker, urteolie

BBQ marineret svinebryst
nye bagte rødder, grønkålsskud, spidskål, rødbedekrøl, saltmandler, bær, Sauce Verte

Pommes Rissolees
Bearnaise Creme

Dessert

Brownie
saltkaramel, syltede rabarber (danke jordbær i sæson)

Is
Hjemmerørt vaniljeis, daim, frysetørrede bær

Pris pr. person
259,-

Tilvalg

Vi tilbyder både en vegetarisk og en pescetarmenu med samme antal retter og samme ”opbygning” af menuen som vores årtidsmenu. Se denne under “Vegetar & Pescetar”. Vi har ligeledes børnemenuer og natmad – se dem under TILVALG her på hjemmesiden

Kontakt os på telefon 59440610 eller mail info@suri.dk

Årstidsmenu

21. juni - 26. september 2021

– ud af huset, og min 2 personer mod forudbestilling

Forretter

Letrøget tun
agurk, mild wasabicreme, jord, urter

Håndpillede rejer
marinerede asparges, aspargesmayo, spirer, spæde salater.

Stenovnsbrød
smør

Hovedretter

Langtidsstegt oksehøjreb
grillet grønt af svampe og persillerod, majs, confiterede jordskokker, urteolie

Honning og hvidløgsmarineret filet af gris 
nye bagte rødder, grønkålsskud, spidskål, rødbedekrøl, saltmandler, bær, Sauce Verte

Pommes Anna
Pebersauce

Desserter

Brownie
saltkaramel, syltede rabarber (danske jordbær i sæson)

Is
hjemmerørt vaniljeis, daim, frysetørrede bær

Pris pr. person
299,-

Tilvalg

Vi tilbyder både en vegetarisk og en pescetarmenu med samme antal retter og samme ”opbygning” af menuen som vores årtidsmenu. Se denne under “Vegetar & Pescetar”. Vi har ligeledes børnemenuer og natmad. Hvis jeres konfirmation ligger før den 18. juni, så se da vores menuer “ud af huset” for denne periode.

Kontakt os på telefon 59440610 eller mail info@suri.dk

Tapas Sharing

21. juni - 26. september 2021

– ud af huset, og min 2 personer mod forudbestilling

Forretter

Letrøget tun
agurk, mild wasabicreme, jord, urter

Håndpillede rejer
marinerede asparges, aspargesmayo, spirer, spæde salater.

Stenovnsbrød
pesto

4 små tapas

varmrøget laks – citronmayo, bedebånd, misuna
Velhængt skinke  – kartoffel, ærtevaffel
Rilette af gris – sennepscreme, syltede grønne tomater, rødbedekrøl
Slider –
langtidsstegt okse, syltede rødløg, trøffelmayo, frisée

Hovedretter

Kalv fra Himmerland i honning og hvidløg
grillet grønt af svampe og persillerod, majs, confiterede jordskokker, urteolie

Salat
nye bagte rødder, grønkålsskud, spidskål, rødbedekrøl, saltmandler, bær, Sauce Verte

Kartofler med pimentpesto
krydderurter, jord

Dessert

Brownie
saltkaramel, syltede rabarber (danske jordbær i sæson)

Pris pr. person
299,-

Tilvalg

Vi tilbyder både en vegetarisk og en pescetarmenu med samme antal retter og samme ”opbygning” af menuen som vores årtidsmenu. Se denne under “Vegetar & Pescetar”. Vi har ligeledes børnemenuer og natmad. Hvis jeres konfirmation ligger før den 18. juni, så se da vores menuer “ud af huset” for denne periode

Kontakt os på telefon 59440610 eller mail info@suri.dk