Julebord
12. november - 29. december 2020
Traditionelt julebord (min. 2 personer mod bestilling 24 timer før), ud af huset gjort af de bedste råvarer, hvor vi har gjort alt forarbejdet, således menuen afhentes varm, alle de kolde retter er anrettede og maden er derfor klar til servering på et minimum af tid.
Vores julebord kan også, mod forudbestilling, nydes i restauranten som serveres julebord, og vi har traditionen tro også åbent i restauranten 1. og 2. juledag hvor vi serverer vores julebord.
Vores serveret julebord koster til frokost 295,- og til aften 375,-pr.person i restauranten
Marinerede julesild
løg og kapers
Karrysild
æbler og løg
Æg med håndpillede rejer
mayonnaise og citron
Koldrøget laks fra egen røgeovn
æg royale og purløg
Pandestegt rødspættefilet
kapersremoulade og tyttebær
Lun flødeleverpostej
med svampe, bacon og rødbeder fra Lammefjorden
Tarteletter
kylling i asparges og skorzonerrod
Confit af andelår
hjemmesyltet rødkål
Julekrydret pølse
rørt sennep og grønlangkål
Sprødt svinebryst i julebryg fra Møn Bryghus
karamelisede løg og lokale æbler
Hjemmelavet ris a´la mande
kirsebærsauce
Koldhævet stenovnsbrød og rugbrød fra eget bageri
på mel fra Mejnerts Mølle og smør
Pris pr. person
248,-
Tilvalg
Rejesalat fra SuRi Fisk & Deli
Pris pr. person
25,-
Fastost julesylt og sprødt
Pris pr. person
25,-
Bestil på mail info@suri.dk, telefon 59440610 eller online på nedenstående link
Juletapas
12. november - 29. december 2020
Juletapas, ud af huset (min. 2 personer mod bestilling 24 timer før) gjort af de bedste råvarer, hvor vi har gjort alt forarbejdet, således buffeten afhentes varm, anrettet og klar til servering på et minimum af tid. Menuen består af både små bidder og retter, hvor ved vores juletapas indeholder mange og lækre smagsoplevelser af både traditionelle og mere utraditionelle retter. Menuen kan anrettes som buffet eller menu alt efter, hvad du/I ønsker.
Koldrøget laks
Rygeost, sylt, crudité af bede
Hvidløgsrejer
marinerede farvede gulerødder, estragonmayo
Skaldyrsrillette
semi-dried tomat, frissé
Langstidsstegt Oksehøjreb
trøffelmayo, syltede rødløg
Anderillette
sennepsaioli, tyttebær
Charcuterie og juleoste
Iberico skinke, chorizo, fastost, sylt
Kalv fra himmerland
spinatsalat med tabbouleh og crudite af sæsongrønt, fastost, hindbær vinaigrette, urter
Spoleben braseret i julebryg fra Møn Bryghus
glaseret rødbede og perleløg
Vanilje cheesecake
kirsebær, knas
2 slags stenovnsbrød
tapenade
Pris pr. person
268,-
Bestil på mail info@suri.dk, telefon 59440610 eller online på nedenstående link
Jule - Delemad
2. december - 29. december 2020
Tapasmenu ud af huset, let & kold anretning med stor smag klar til servering. – min. 2 personer og mod forudbestilling.
Koldrøget laks
Rygeost, sylt, crudité af bede
Hvidløgsrejer
marinerede farvede gulerødder, estragonmayo
Skaldyrsrillette
semi-dried tomat, frissé
Langstidsstegt Oksehøjreb
trøffelmayo, syltede rødløg
Anderillette
sennepsaioli, tyttebær
Slider
gris, hjemmelavet rødkål, sennepsmayo
Charcuterie og juleoste
Iberico skinke, chorizo, fastost, sylt
Kirsebær fromage
krystaliseret mørk chokolade, estragon
Brød
tapenade
Pris pr. person
238,-
2. december – 29. december
TAPASTILBUD ud af huset på denne menu til 195,- pr.person
Bestil på mail info@suri.dk, telefon 59440610 eller online på nedenstående link
SuRi Julegourmet
12. november - 29. december 2020
Julen bliver for mange i år hjemmebaseret, i små selskaber i firmaet, eller måske virtuel
Vi har, som vi har gjort i mere end 20 år til nytår, sammensat en toplækker 4 retters julemenu ud af huset, med de retter vi også serverer i restauranten som vi har forberedt og pakket således der hjemme vil være minimal færdigtilberedning.
Menuen kan anrettes flot, som var det på restauranten, efter vejledning og billeder – velegnet til den lille julefrokost med venner eller afdelinger af firmaet.
Kontakt os for alle mulighederne for en unik oplevelse ud af huset med de bedste råvarer, flotte anretninger og ikke mindst muligheden for at få tilpassede vine til alle retterne.
Menu
Snacks
3 forskellige slags
Kammusling
jordskokke variation, estragon
And
bryst, confit, rødbede i tekstur, andesky
Iberico gris
skaftkotelet, kæbe, flæskesvær, Pommes Fondant, julekrydret sky
Kirsebær
hvid chokolade iscreme, mørk chokolade, gran
Pris pr. person
445,-
Tilpassede vine – vælg mellem flere lækre, 1 ½ fl. pr. pers. 345,-
Alkoholfri drikkemenu, 2 fl. pr. pers. 245,-
(ovenstående vinmenuer kan ikke bestilles online, men kontakt os endelig pt. telefon eller mail for bestilling af disse)
Bobler
Champagne Doyard-Mahé, Blanc de Blancs Vertus Premier Cru
eller
Ørnberg Perle, Sj. Odde, 2019
Hvidvine
Chablis J. Moreau & Fils, 2019
Branco, Alvarinho/ Viognier, Cortes de Cima, Alentejano, 2016
Rødvine
Pinot Noir Kendall Jackson, 2017
Veneto, Ripasso, Bertani 2017
Portvin
Taylors Late Bottled Vintage
Alkoholfri drikkemenu – 2 fl. pr. pers.
245,-
Cider Val de France granatæble
Druesaft Palmberg Hvid
Druesaft Palmberg Rød
Sparkling White, Light Live, Tyskland
Cero Chardonnay, Californien
Cero Zinfandel, Californien
Bestil på mail info@suri.dk eller telefon 59440610