Tidligere
Næste

Julebord

12. november - 29. december 2020

Traditionelt julebord (min. 2 personer mod bestilling 24 timer før), ud af huset gjort af de bedste råvarer, hvor vi har gjort alt forarbejdet, således menuen afhentes varm, alle de kolde retter er anrettede og maden er derfor klar til servering på et minimum af tid.

Vores julebord kan også, mod forudbestilling, nydes i restauranten som serveres julebord, og vi har traditionen tro også åbent i restauranten 1. og 2. juledag hvor vi serverer vores julebord. 
Vores serveret julebord koster til frokost 295,- og til aften 375,-pr.person i restauranten

Marinerede julesild
løg og kapers

Karrysild
æbler og løg

Æg med håndpillede rejer
mayonnaise og citron

Koldrøget laks fra egen røgeovn
æg royale og purløg

Pandestegt rødspættefilet
kapersremoulade og tyttebær

Lun flødeleverpostej
med svampe, bacon og rødbeder fra Lammefjorden

Tarteletter
kylling i asparges og skorzonerrod

Confit af andelår
hjemmesyltet rødkål

Julekrydret pølse
rørt sennep og grønlangkål

Sprødt svinebryst i julebryg fra Møn Bryghus
karamelisede løg og lokale æbler

Hjemmelavet ris a´la mande
kirsebærsauce

Koldhævet stenovnsbrød og rugbrød fra eget bageri
på mel fra Mejnerts Mølle og smør

Pris pr. person 
248,-

Tilvalg

Rejesalat fra SuRi Fisk & Deli
Pris pr. person
25,-

Fastost julesylt og sprødt
Pris pr. person
25,-

Bestil på mail info@suri.dk, telefon 59440610 eller online på nedenstående link

Juletapas

12. november - 29. december 2020

Juletapas, ud af huset (min. 2 personer mod bestilling 24 timer før) gjort af de bedste råvarer, hvor vi har gjort alt forarbejdet, således buffeten afhentes varm, anrettet og klar til servering på et minimum af tid. Menuen består af både små bidder og retter, hvor ved vores juletapas indeholder mange og lækre smagsoplevelser af både traditionelle og mere utraditionelle retter.  Menuen kan anrettes som buffet eller menu alt efter, hvad du/I ønsker.

Koldrøget laks
Rygeost, sylt, crudité af bede

Hvidløgsrejer
marinerede farvede gulerødder, estragonmayo

Skaldyrsrillette
semi-dried tomat, frissé

Langstidsstegt Oksehøjreb
trøffelmayo, syltede rødløg

Anderillette
sennepsaioli, tyttebær

Charcuterie og juleoste
Iberico skinke, chorizo, fastost, sylt

Kalv fra himmerland
spinatsalat med tabbouleh og crudite af sæsongrønt, fastost, hindbær vinaigrette, urter

Spoleben braseret i julebryg fra Møn Bryghus
glaseret rødbede og perleløg

Vanilje cheesecake
kirsebær, knas

2 slags stenovnsbrød

tapenade

Pris pr. person 
268,-

Bestil på mail info@suri.dk, telefon 59440610 eller online på nedenstående link

Jule - Delemad

2. december - 29. december 2020

Tapasmenu ud af huset, let & kold anretning med stor smag klar til servering. – min. 2 personer og mod forudbestilling.

Koldrøget laks
Rygeost, sylt, crudité af bede

Hvidløgsrejer
marinerede farvede gulerødder, estragonmayo

Skaldyrsrillette
semi-dried tomat, frissé

Langstidsstegt Oksehøjreb
trøffelmayo, syltede rødløg

Anderillette
sennepsaioli, tyttebær

Slider
gris, hjemmelavet rødkål, sennepsmayo

Charcuterie og juleoste
Iberico skinke, chorizo, fastost, sylt

Kirsebær fromage
krystaliseret mørk chokolade, estragon

Brød
tapenade

Pris pr. person
238,-

2. december – 29. december
TAPASTILBUD ud af huset på denne menu til 195,- pr.person

Bestil på mail info@suri.dk, telefon 59440610 eller online på nedenstående link

SuRi Julegourmet

12. november - 29. december 2020

Julen bliver for mange i år hjemmebaseret, i små selskaber i firmaet, eller måske virtuel
Vi har, som vi har gjort i mere end 20 år til nytår, sammensat en toplækker 4 retters julemenu ud af huset, med de retter vi også serverer i restauranten som vi har forberedt og pakket således der hjemme vil være minimal færdigtilberedning. 
Menuen kan anrettes flot, som var det på restauranten, efter vejledning og billeder – velegnet til den lille julefrokost med venner eller afdelinger af firmaet.
Kontakt os for alle mulighederne for en unik oplevelse ud af huset med de bedste råvarer, flotte anretninger og ikke mindst muligheden for at få tilpassede vine til alle retterne. 

Menu

Snacks
3 forskellige slags

Kammusling
jordskokke variation, estragon

And
bryst, confit, rødbede i tekstur, andesky

Iberico gris
skaftkotelet, kæbe, flæskesvær, Pommes Fondant, julekrydret sky

Kirsebær
hvid chokolade iscreme, mørk chokolade, gran

Pris pr. person
445,-

Tilpassede vine – vælg mellem flere lækre, 1 ½ fl. pr. pers. 345,-
Alkoholfri drikkemenu, 2 fl. pr. pers. 245,-
(ovenstående vinmenuer kan ikke bestilles online, men kontakt os endelig pt. telefon eller mail for bestilling af disse)

Bobler
Champagne Doyard-Mahé, Blanc de Blancs Vertus Premier Cru
eller
Ørnberg Perle, Sj. Odde, 2019

Hvidvine
Chablis J. Moreau & Fils, 2019
Branco, Alvarinho/ Viognier, Cortes de Cima, Alentejano, 2016

Rødvine
Pinot Noir Kendall Jackson, 2017
Veneto, Ripasso, Bertani 2017

Portvin

Taylors Late Bottled Vintage

Alkoholfri drikkemenu – 2 fl. pr. pers.
245,-

Cider Val de France granatæble

Druesaft Palmberg Hvid

Druesaft Palmberg Rød

Sparkling White, Light Live, Tyskland

Cero Chardonnay, Californien

Cero Zinfandel, Californien

Bestil på mail info@suri.dk eller telefon 59440610