Årstidsmenu

30. marts – 14. juni 2020

6 retters årstidsmenu– ud af huset, og min 4 personer

Forretter

Varmrøget laks fra egen røgeovn
rygeostecreme, broken gel på hindbær, crudité af beder

Lufttørret skinke
marinerede asparges, aspargesmayo, spirer, spæde salater

Stenovnsbrød
smør

Hovedretter

Langtidsstegt oksehøjreb
små sprøde tomater, confiterede jordskokker, nye rødder og løg

Unghanebryst faseret med svampe og citrintimian
svampe, brændt kål, saltmandler, knuste urter

Saltbagte kartofler
kold Bearnaise creme

Desserter

Bær cheesecake
hvid chokoladetrøffel, chokoladeflager

Rabarber og mandeltærte
pisket creme fraiche, müsli

Hjemmerørt is
fudge, marshmallows

Pris pr. pers. 289,-

Salat som tilvalg
spæde salater, grillet agurk, radiser, ristede kerner, sennepsdressing
Pris pr. pers. 30,-

Bestil online, på telefon 59440610 eller mail info@suri.dk

Årstidsmenu

15. juni - 17. september 2020

6 retters årstidsmenu – ud af huset, og min 4 personer

FORRETTER

Letrøget tun
friskost, agurk, wasabi, jord

”Hønsesalat 2020”
estragonmayo, fastost, bacon, løg, urter

Stenovnsbrød
smør

HOVEDRETTER

Langtidsstegt oksehøjreb
grillet grønt af svampe, pastinak, majs, beder

Honning og hvidløgsmarineret filet af gris
carotter, romanesco, forårsløg, urter

Pommes Anna
Pebersauce

DESSERTER

Snickers a la SuRi
syrlige bær

Jordbær tærte
mazerin, marcipan

Is
Hjemmerørt vaniljeis

Pris pr. person
289,-

Salat som tilvalg
Grønkålsskud, bær, ristede kerner, saltbagt selleri, rødbedekrøl, honning & dijonsennep dressing
Pris pr. person
30,-

Bestil online, på telefon 59440610 eller mail info@suri.dk