Årstidsbuffet

4. januar til 11. april 2019
– ud af huset, og min 4 personer

Forretter

Letrøget rillette af vesterhavstorsk
bacon mayo, syltede løg og frisee

Grillet marineret tun
grøn tomat, fennikel crudité, creme

Stenovnsbagt surdejsbrød fra eget bageri på stenkværnet mel
fra Mejnerts mølle med rørt smør

***

Hovedretter

Langtidsstegt kalvetyksteg fra Himmerland
karameliserede gulerødder og selleri fra Lammefjorden

Letsprængt kyllingebryst
glaserede jordskokker og beder

Rørt kartoffel med trøffel

Sauce Espagnole med fermenteret mild hvidløg

***

Desserter

Chokoladekage med mørk chokoladetrøffel
romsyltede ananas og sne med saltet karamel

Citronfromage med hvid chokolade

Pris pr. pers. 248,-

(”varm selv” hovedretter)

Pris pr. pers. 258,-

(Hovedretterne afhentes varme og i varmekasser)

Salat som tilvalg
Salater og kål, appelsin, ristede kerner og ”mormor” dressing

Pris pr. pers. – 30,-

Kanapeer som tilvalg
(Sharing anretning til velkomst eller som mellemret)

Krustade med kyllingemousse og sylt
Bagt løgskal med rygeost og rogn
Vitello Tonnata, kalv og tun

Pris pr. pers. 50,-

***

Forretten og desserten er færdiganrettet.
Hovedretten er pre-tilberedt, og varmes på et minimum af tid
alternativt leveret varm – serveres varm, flot og veltilberedt.

6 retters årstids og konfirmationsbuffet

12. april til 30. juni 2019
– ud af huset, og min 4 personer

Forretter

Varmrøget laks
jordskok, grønne tomater som sylt og creme

Marinerede kæmperejer
asparges, salte agurker, karse

Stenovnsbagt surdejsbrød fra eget bageri på stenkværnet mel
fra Mejnerts mølle med rørt smør

***

Hovedretter

Stegt sprængt unghanebryst
svampe, tomater, courgette, skilt fløde med ramsløgsolie

Langtidsstegt oksehøjreb
glaserede rodfrugter fra Lammefjorden

Nye kartofler med rosmarin og citron

Smørpisket rødvinssky

***

Desserter

Bagt chokoladetrøffel
jordbær i Valrhona chokolade, brændt marcipan og hvid chokolade

Panna cotta
vaniljesyltede rabarber og savoradikiks

Pris pr. pers. 268,-

Isøre Is som tilvalg
Jordbæris, håndlavet på økologisk naturgræsmælk
Portionsbæger pr. stk. 30,-

***

Salat som tilvalg
Forårssalater, salte kerner, selleri med hyldeblomst, syltede rødløg og hvidløgscroutons
Pris pr. pers. – 30,-

***

Kanapeer som tilvalg
(Sharing anretning til velkomst eller som mellemret)

Krustade med kyllingemousse og sylt
Bagt løgskal med rygeost og rogn
Vitello Tonnata, kalv og tun
Pris pr. pers. 50,-

***

Forretterne og desserterne er færdiganrettede, og hovedretterne kommer lune og skal blot anrettes, således vi har gjort alt forarbejdet for jer.

MAD UD AF HUSET

BUSINESS

ÅRSTIDSBUFFET