6 retters årstidsbuffet

1. august til 30. november 2019
– ud af huset, og min 4 personer

Forretter

Kold laksefarseret rødtungefilet
syltet grøn tomat, syrnet fløde og olie på urter fra eget væksthus

Letrøget dyrekølle
broken gel af æble, æblekompot, karse, sprødt brød, glaserede valnødder

Stenovnsbagt surdejsbrød fra eget bageri på stenkværnet mel fra Mejnerts mølle med rørt smør

***

Hovedretter

Langtidsstegt dansk kalv fra Himmerland
jordskokker, rødder og løg fra Lammefjorden

Perlehønebryst
majs, kål, svampe og trøffel

Kartoffel med citron, skalotteløg, timian og smør

Kalve demi-glace med madeira

***

Desserter

Chokoladeganache
karamelcreme og bærmüsli

Panna-cotta
fersken, hindbær og bagt marcipan

Pris pr. pers. 268,-

Salat som tilvalg
Salater med rodfrugte crudite, marinerede saltbagte selleri og løg, hvedekerner, brødcroutons og mild fermenteret hvidløgsdressing
Pris pr. pers. 30,-

***

Isøre Is som tilvalg
Nougatis, håndlavet på økologisk naturgræsmælk
Portionsbæger pr. stk. 30,-

MAD UD AF HUSET

BUSINESS

ÅRSTIDSBUFFET