Konfirmationsmenu
KONFIRMATIONSMENU 2024
(min. 15 personer, 15. marts – 29. maj)
5 retters Tastingmenu med alt det bedste til den store dag – en rejse rundt i de bedste sæsonråvarer, store smage og et væld af små umamisoplevelser som vi har kræset om til dagen.
Menuen kan serveres som buffet på bordet, en fælles eller som tallerkenserveret – I sætter rammen og vi fylder den med en overdådig spiseoplevelse med 5 retter hvor smag og udtryk går hånd i hånd.
De 3 små tapas og forretten er færdiganrettede og kan sættes direkte på bordet, hovedretterne skal lunes hjemme og anrettes på eget service, salaten er anrettet og klar til servering (skal blot have det sidste “drys” på toppen) og desserten er ligeledes anrettet og klar til servering
3 små tapas
(kan bruges til velkomstsnacks, mellemret eller som en ekstra forret)
Blinis med svampecreme, kyllingeknas og karse
Sprød kroket af oksemørbrad med rød relish
Minitærte a la rejecocktail
Forret
Rørt kold -og varmrøget laks fra SuRi Fisk & Deli
friskostcreme, syltede forårsløg, variation af tomater – marinerede, tørrede og friske,
et drys af “jord” og friske urter
Hertil hjemmebagt foccacia og rørt smør
Hovedretter
Benfrie ribs glaseret med BBQ
fyldig sæsonsalat med perlebyg, spinat, hyldeblomstmarinerede selleri,
crudité af sæsongrønt, røgede mandler og Sauce Verte
Langtidsstegt oksefilet med nye rødder og løg fra Lammefjorden vendt i ramsløgsolie
små stegte kartofler med smør og timian
Hertil Bearnaise Creme
Dessert
Jasmins fyldige chokoladebrownie
Rabarber/hindbærcreme, lakridskys og krystaliseret hvid chokolade
Hjemmerørt vaniljeis med daimstykker
Pris pr. person
299,-