Tidligere
Næste

Julen på SuRi

Frokost
  Serveret julefrokosttallerken
 Alle ugens dage på SuRi (mandag-søndag) serveres en flot juletallerken ad flere omgange
 Pris pr. Pers.
  258,-

Traditionel bordserveret julebuffet
  Serveres alle ugens dage i restauranten til frokost mod forudbestilling,
Pris pr. Pers.
  298,-
 
 Aften
 Restauranten er julepyntet og julemusikken danner lydkulissen for en aften i julehyggens tegn, hvor vi har sammensat en fantastisk 4 retters julemiddag ledsaget af lækre vine, – eller man kan vælge fra vores store a la carte kort og vinliste.

4 retters jule gourmetmenu af sæsonens råvarer og krydret med julens traditioner og krydderier, bobler, snacks og lækre vine

Velkomstdrink
 Champagne eller lokale bobler
 hjemmelavede snacks

Menu
Bagt torsk
stegt jomfruhummer, variation af porre, krydret sauce

Brød
Rørt smør

Braiseret svinekæbe
kartoffelpuré, sprød gris, sky med tapioka og bacon

Hovedret
Rosastegt landand
confiteret og friteret kroket af and, kartoffel tarte tatin, rødbedevariation, rødbedesauce

Kirsebærmousse
marcipanis, gran, chokolade, kirsebær, syre

Vine
Vinmenu tilpasset retterne af udsøgte vine
(mulighed for alkoholfri) og/eller ølmenu med specialøl fra Bryghuset Møn
 
Pris pr. person inkl. velkomst, menu og vine
1195,-

Julen på Maskinværkstedet

Selskaber for min. 25 personer
Huset er i julebelysning pyntet, og julemusikken er lydkulissen følgende weekender:

26. november
3. december
10. december
17. december

Spørg gerne på andre dage i november/december.

Dørene åbnes fra kl. 17 og lukkes kl. 00 med sidste udskænkning 23.30

Velkomstdrink
Hvid portvin med tørret appelsin og tonic

Menu
Det store klassiske julebord med alle julens traditioner
– se menuen under ud af huset (incl. begge tilvalg)

Drikkevarer ad libitum
Fadøl fra Møn Bryghus og diverse flaskeøl

Most, cider, sodavand og isvand

Udsøgte rød, -og hvidvine

Stempelkande kaffe/ te

Mulighed for tilkøb
Husets drinks eller gin/ tonic gennem hele arrangementet
(pris pr. pers. 195,-)

Snaps, portvin og spiritus
(pris efter valg)

Samlet pris pr pers. menu og drikkevarer (uden cocktails, spiritus)
 795,-

Selskaber vil blive placeret med behørig afstand, hvilket kan være i samme lokale,
 og alle forbehold tages for, at vi kan passe på hinanden

For mere information og reservation kontakt os da på info@suri.dk eller telefon 59440610

Jul ud af huset

Julebord
12. november – 29. december 2021

Flot og lækkert traditionelt julebord af de bedste råvarer.
  Julebordet afhentes færdiganrettet i flot engangsservice, hvor det lune hurtigt skal varmes efter medfølgende vejledning

Marinerede julesild
løg og kapers

Karrysild
æbler og løg

Æg med håndpillede rejer
mayonnaise og citron

Koldrøget laks fra egen røgeovn
æg royale og purløg

Pandestegt rødspættefilet
kapersremoulade og tyttebær

Flødeleverpostej
svampe, bacon og rødbeder fra Lammefjorden

Tarteletter
kylling i asparges og skorzonerrod

Confit af andelår
hjemmesyltet rødkål

Julekrydret pølse
rørt sennep, karamelisede løg og lokale æbler

Hjemmelavet ris a la mande
kirsebærsauce

Koldhævet stenovnsbrød og rugbrød
fra eget bageri på mel fra Mejnerts Mølle og smør

Pris pr. person
248,-

Tilvalg
Rejesalat fra SuRi Fisk & Deli
50 gr. pr. person
25,-

Fastost
julesylt og sprødt
Pris pr. person
25,-

Mod tillæg på 10,- pr. person kan julebordet afhentes anrettet i glasskåle/porcelæn, og vi kan varme de lune retter, så de afhentes i termokasser – glasskåle og termokasser skal retur til SuRi

Julegourmet
12. november – 29. december 2021

(denne menu kan ikke bestilles til 1. & 2. juledag)

Menuen kan anrettes flot, som var den serveret på restauranten
efter minimal færdigtilberedning, vejledning og billeder.
  Velegnet til den lille julefrokost i firmaet, med venner og familie, hjemme eller i firmaet

Snacks
Friterede ris
hummermayo, tomat 

Forret
Bagt torsk
stegt jomfruhummer, variation af porre, krydret sauce

Brød
Rørt smør

Mellemret
Braiseret svinekæbe
kartoffelpuré, sprød gris, sky med tapioka og bacon

Hovedret
Rosastegt landand
confiteret og friteret kroket af and, kartoffel tarte tatin, rødebedevariation, rødbedesauce

Dessert
Kirsebærmousse
marcipanis, gran, chokolade, kirsebær, syre

Pris pr. person
395,-
(som 2 retters menu 245,-)

Se alle vores muligheder og menuer ud af huset herunder