
Julen på suri
Serveret Julebord i restauranten
16. november – 23. december
10 retters flot julebord med alle julens traditioner,
– hjemmelavede og julekrydrede delikatesser af de bedste råvarer
forudbestilles min. dagen før og serveres alle ugens dage til frokost og til aften
(dog ikke søndag aften)
Gammeldagsmodnede sild
æggesalat, rødløg
Jordskokkesild
kapers, løg
Rødbedegravad laks
hjemmelavet dilddressing
Pate af and og portvin
baconsprødt og svampemayo
Paneret rødspætte
kapersremoulade og råmarinerede tyttebær, håndpillede rejer og citron
Tarteletter
høns i asparges og skorzonerrod
Slagterens håndlavede frikadeller
grov remoulade og rødkål
Confit af andelår
grønkål og abrikoser
Stegt julemedisterpølse
Dijonnaise, hjemmesyltede rødbeder
Tomme de Savoie
sveskeblommer, sprødt
Ris a la mande
kirsebærsauce
Rugbrød og stenovnsbrød på mel fra Mejnerts Mølle samt smør
Pris pr. pers.
frokost 425,- / aften 575,-
Kontakt os på tlf: 59 44 06 10
Eller mail på: suri@suri.dk
eller book online
Jule Afternoon Tea
16. november – 29. december
(dog ikke 1. & 2. juledag) 14.00 – 15.30
SuRis Afternoon Tea til en hyggelig eftermiddag med et nøje udvalg fra vores konditor Jasmins hånd
– start evt. med et glas lokale bobler Perle fra Ørnberg
Frugttærte
kirsebær, vanilje, mandler
Pate de fruit
appelsin, yozu
Jasmins signaturservering
Tre søde sager, som altid smager så englene synger
Fingresandwich
Laksesalat SuRi Fisk & Deli / trøffel og agurk
Inkl. 1 kande Østerlandsk te, stempelkandekaffe eller specialkaffer fra Nespresso
(stempelkandekaffen kan erstattes af 1 Nespresso kaffevariant/ eller dbl. espresso)
Pris pr. person
225,-
Ørnberg bobler Perle pr. glas
125,-
Kontakt os på tlf: 59 44 06 10
Eller mail på: suri@suri.dk
eller book online
Jule Gourmetmenu
16. november – 29. december
(dog ikke 1. & 2. juledag)
Vi har sammensat en fantastisk 4 retters julemiddag af de bedste råvarer
krydret med julens traditioner og krydderier og snacks med bobler og lækre vine til middagen.
Velkomstdrink
Champagne eller lokale bobler ledsaget af snacksservering
Menu
Snacks
Iberico skinke, crouton, peberfrugt, gammelknas
krustade med reje, urteaioli, tomat
kroket, hasselnøddecreme
Forret
Vol au vent
hummerfrikasse, selleri, syltede porrer, bøgehatte
Brød
smør
Mellemret
Helleflynder
hyldeblomstblanquette, grillet kål
Hovedret
Fransk landand
glaseret rødbede, solbærlæder, trøffel, mættet hønsejus
Dessert
Lys chokoladecremeaux
karamel, ristet hasselnød, julekrydderier, appelsinsorbet
Vine
Vinmenu tilpasset retterne af udsøgte vine
(mulighed for alkoholfri) og/eller ølmenu med specialøl fra Bryghuset Møn
Pris pr. person inkl. velkomst, menu og vine
1195,-
(uden bobler og vine 645,-)
Kontakt os på tlf: 59 44 06 10
Eller mail på: suri@suri.dk
eller book online