Julen på suri

Restauranten er julepyntet, terrassen og masterne på havnens både er klædt i julelys og julemusikken danner lydkulissen for en frokost eller aften i julehyggens tegn i den maritime restaurant. Frokost og aftenmenukortene er fyldt med lækre retter og sammensatte menuer til alle anledninger, også den hurtige frokost eller aften med de vanlige retter. Fra 15. november står de vanligt kendte klassikere på kortet i julens tegn

Serveret Julebord i restauranten

16. november – 23. december

Julebord med alle julens traditioner,
– hjemmelavede og julekrydrede delikatesser af de bedste råvarer
 forudbestilles min. dagen før og serveres alle ugens dage til frokost og til aften
(dog ikke søndag aften)

Gammeldagsmodnede sild
æggesalat, rødløg

Rødbedegravad laks

hjemmelavet dilddressing

Rejer

Citronmayo, dild

Paneret rødspætte
kapersremoulade og råmarinerede tyttebær, håndpillede rejer og citron

Stegetallerken med:

Julemedisterpølse, svinebryst og andeconfit

Rødkål, asier, faringlaserede kartofler og portvinssauce

Ris a la mande
kirsebærsauce

Rugbrød og stenovnsbrød på mel fra Mejnerts Mølle samt smør

Pris pr. pers.
frokost 425,- / aften 575,-

Kontakt os på tlf: 59 44 06 10
Eller mail på: suri@suri.dk
eller book online

Jule Afternoon Tea

16. november – 29. december
(dog ikke 1. & 2. juledag) 14.00 – 15.30

SuRis Afternoon Tea til en hyggelig eftermiddag med et nøje udvalg fra vores konditor Jasmins hånd
– start evt. med et glas lokale bobler Perle fra Ørnberg

Frugttærte
kirsebær, vanilje, mandler

Pate de fruit
appelsin, yozu

Jasmins signaturservering
Tre søde sager, som altid smager så englene synger

Fingresandwich
Laksesalat SuRi Fisk & Deli / trøffel og agurk

Inkl. 1 kande Østerlandsk te, stempelkandekaffe eller specialkaffer fra Nespresso
(stempelkandekaffen kan erstattes af 1 Nespresso kaffevariant/ eller dbl. espresso)

Pris pr. person
225,-
Ørnberg bobler Perle pr. glas
125,-

Kontakt os på tlf: 59 44 06 10
Eller mail på: suri@suri.dk
eller book online

 

Jule Gourmetmenu

16. november – 29. december
(dog ikke 1. & 2. juledag)

Vi har sammensat en fantastisk 4 retters julemiddag af de bedste råvarer
krydret med julens traditioner og krydderier og snacks med bobler og lækre vine til middagen.

Velkomstdrink
Champagne eller lokale bobler ledsaget af snacksservering
Menu

Snacks
Iberico skinke, crouton, peberfrugt, gammelknas
krustade med reje, urteaioli, tomat
kroket, hasselnøddecreme

Forret
Vol au vent
hummerfrikasse, selleri, syltede porrer, bøgehatte

Brød
smør

Mellemret
Helleflynder
hyldeblomstblanquette, grillet kål

Hovedret
Bryst af fransk landand fra Moulard Magret
glaseret rødbede, solbærlæder, trøffel, mættet hønsejus

Dessert
Lys chokoladecremeaux
karamel, ristet hasselnød, julekrydderier, appelsinsorbet

Vine
Vinmenu tilpasset retterne af udsøgte vine
(mulighed for alkoholfri) og/eller ølmenu med specialøl fra Bryghuset Møn

Pris pr. person inkl. velkomst, menu og vine
1195,-
(uden bobler og vine 645,-)

Kontakt os på tlf: 59 44 06 10
Eller mail på: suri@suri.dk
eller book online