fbpx
Loading...
JUL 20182018-10-10T15:46:52+00:00

Julemenu
serveret i restauranten

(15. november – 22. december)
Alternativ julefrokost med flot juleinspireret menu, og lækre vine

Hvid Glögg med bobler,
eller Champagne med hjemmelavede snacks

4 retters tasting julemenu

4 glas vinmenu tilpasset menuen

Vand med og uden bobler

Kaffe med sødt

Pris pr. person 895,-

1. & 2. juledag
– i og ud af huset

Stort traditionelt julebuffet serveres i restauranten mellem kl. 12 og 15
– ud af huset gennem hele dagen

Julebuffet
– ud af huset

(16. november – 29. december)
– hjemmegjort og traditionsfyldt af de bedste råvarer
– ud af huset, og min 4 personer og mod forudbestilling 2 dage før.

Marinerede sild

kapers og løg

Karrysild

æbler og løg

Rejer med æg

citron, mayo og karse

Pandestegt rødspættefilet

kapersremoulade, tyttebær og citron

Rillette af confiteret andelår

syltede løg, løg pure og grov senneps mayo

Lun flødeleverpostej

med svampe, bacon og rødbeder fra Lammefjorden

Svinebryst

karamelisede løg og lokale æbler

Julekrydret pølse

rørt sennep og hjemmesyltet rødkål

Glaseret skinke

grønlangkål

Fastost

julesylt og sprødt

Hjemmelavet ris a´la mande

kirsebærsauce

Koldhævet stenovnsbrød og rugbrød

fra eget bageri på mel fra Mejnerts Mølle og smør

Pris pr. person 238,-

Juletapas
– ud af huset

(16. november – 23. december)
Flot anrettet og lækker tapas med det bedste fra sæsonens lokale råvarer
– ud af huset, og min 4 personer og mod forudbestilling 2 dage før.

Varmrøget laks

jordskok og creme af grønne tomater

Marinerede tigerrejer

brændt juleslat, sylt og crudité af beder og citronmayo

Ensaladilla

kartoffelsalat med tun og syltede rødløg

Marineret svinemørbrad

svær og broken gel

Kyllingespyd

tomatrelish, timian

Terrine af and

syltede kirsebær

Charcuteri af egen import fra Iberico

skinke, chorizo, pølse og sylt

Lun langtidsstegt okse

kålsalat, linser, appelsin og feta

Svinekæber braisseret i SuRi Klassik øl

bagte løg og svampe

Manchego ost

karameliserede nødder og sprødt brød

Panna cotta

med kirsebær og nøddeknas

Brød

2 slags stenovnsbrød med tapenade

Pris pr. person 258,-

MAD UD AF HUSET

BUSINESS

ÅRSTIDSBUFFET