Frokost
SMØRREBRØD
Gammeldags modnet kryddersild
Porre, syltet skalotteløg, glaskål, kapersbær
125,-
Pankostegt rødspættefilet
Rejer, kapersremoulade, syltede tyttebær, citron
155,-
Svampetoast
Sæsonens svampe, hengemte løg
175,-
Hønsesalat
Persille, bacon, syltet rødløg, sprød kylling
145,-
SuRi frokosttallerken
Gammeldags modnet kryddersild, pankostegt rødspættefilet, hønsesalat
Svampetoast
Konditorsødt
325,-
FROKOST
SuRi’s stjerneskud
Dampet og stegt rødspætte, asparges, tomatiseret sifon
195,-
Fisketallerken – i to serveringer
Stjerneskud
Skaldyrsmad
Dagens fisk
298,-
Skaldyrsmad
Krebsehaler, rejer, dijon, fennikel
175,-
Pariserbøf
Æggeblomme, kapers, rødbede, løg, pickles, peberrod
178,-
Tatar af Kalveinderlår
Peberrod, drueagurk, sprød kartoffel, Vesterhavsost
(som hovedret, større og med fritter +125,-)
175,-
Dagens fisk
Muslingefrikassé, selleri
185,-
Fish´n´chips
Pommes frittes, aioli, kapersremoulade
155,-
Moules frites
Dampede blåmusliner, fritter, aioli
165,-
SuRi SPECIALITETER
Østers
Vælg mellem; naturel, porre & ramsløg, gratineret, bloody mary
pr. stk 38,-
Caviar fra Rogn 15 gr.
Brioche, creme fraiche, løg
258,-
SuRi’s skaldyrsservering – skal forudbestilles senest dagen inden
To slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
575,- (pr. pers./min 2 pers.)
OST & DESSERT
Danske oste
Smørstegt frugtbrød, knækbrød, sylt
135,-
Crème Brûlée
Vaniljeiscreme
128,-
Pære
Yoghurt, creme fraiche
128,-
Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet