Previous slide
Next slide

Frokost

SMØRREBRØD

Gammeldags modnet kryddersild
Porre, syltet skalotteløg, glaskål, kapersbær
125,-

Pankostegt rødspættefilet
Rejer, kapersremoulade, syltede tyttebær, citron
155,-

Svampetoast
Sæsonens svampe, hengemte løg
175,-

Hønsesalat
Persille, bacon, syltet rødløg, sprød kylling
145,-

SuRi frokosttallerken
Gammeldags modnet kryddersild, pankostegt rødspættefilet, hønsesalat
Svampetoast
Konditorsødt
325,-

FROKOST

SuRi’s stjerneskud
Dampet og stegt rødspætte, asparges, tomatiseret sifon
195,-

Fisketallerken – i to serveringer
Stjerneskud
Skaldyrsmad 
Dagens fisk
298,-

Skaldyrsmad
Krebsehaler, rejer, dijon, fennikel
175,-

Pariserbøf
Æggeblomme, kapers, rødbede, løg, pickles, peberrod
178,-

Tatar af Kalveinderlår
Peberrod, drueagurk, sprød kartoffel, Vesterhavsost
(som hovedret, større og med fritter +125,-)
175,-

Dagens fisk
Muslingefrikassé, selleri
185,-

Fish´n´chips
Pommes frittes, aioli, kapersremoulade
155,-

Moules frites
Dampede blåmusliner, fritter, aioli
165,-

SuRi SPECIALITETER

Østers
Vælg mellem; naturel, porre & ramsløg, gratineret, bloody mary
pr. stk 38,-

Caviar fra Rogn 15 gr.
Brioche, creme fraiche, løg
258,-

SuRi’s skaldyrsservering – skal forudbestilles senest dagen inden
To slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
575,- (pr. pers./min 2 pers.)

OST & DESSERT

Danske oste
Smørstegt frugtbrød, knækbrød, sylt
135,-

Crème Brûlée
Vaniljeiscreme
128,-

Pære
Yoghurt, creme fraiche
128,-

Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet