Previous slide
Next slide

Frokost

SMØRREBRØD

Gammeldags modnet sild
Ramsløg, kapers, rødløg
125,-

Pankostegt fiskefilet
Rejer, kapersremoulade, syltede tyttebær, citron
155,-

Vol au vent 
Kylling, asparges, perleløg
155,-

SuRi frokosttallerken
Gammeldagsmodnet sild, pankostegt fiskefilet, æg & rejer
Vol au vent
Konditorsødt
325,-

FROKOST

SuRi’s stjerneskud
Dampet og stegt rødspætte, asparges, tomatiseret sifon
195,-

Fisketallerken – i to serveringer
SuRi æg & rejer 
Fiskefilet Bonne Femme 
Fjæsing
298,-

SuRi æg & rejer
Rejer, pocheret æg, purløg
175,-

Stegt fjæsing
Gulerødder, fiske fumé, saltet citron
185,-

Pariserbøf
Æggeblomme, kapers, rødbede, løg, pickles, peberrod
178,-

Rørt tatar af kalveinderlår
Brændt kålemulsion, syltet glaskål, sprød kål
(større som hovedret og med fritter + 125,-)
165,-

SuRi SPECIALITETER

Østers
Vælg mellem; naturel, Beurre blanc & ramsløg, hybenrose & sylt, chili gratineret
pr. stk 38,-

Caviar fra Rogn 15 gr.
Brioche, creme fraiche, løg
258,-

SuRi’s skaldyrsservering – skal forudbestilles senest dagen inden
To slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
575,- (pr. pers./min 2 pers.)

OST & DESSERT

Danske oste
Smørstegt rugbrød, knækbrød, sylt
135,-

Crème Brûlée
Vaniljeiscreme
128,-

Kaffe 
Mørk chokolade, kakao, mascarpone
128,-

Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet