Entre
Efter ombygning i sommeren 2018 er den tidligere fiskeforretning igen blevet husets hjerte og indgang, som i det oprindelige Fiskernes Fællessalg, hvilket huset blev bygget til i 1975.
I 2004 etablerede nuværende ejer restaurant i det meste af bygningen, og senest er det sidste inddraget til det som navnet antyder, og det med mange funktioner.
Alt mad ud af huset udsendes herfra, men det er også et sted man kan droppe ind på farten til et hurtigt glas, snacks, let anretning af egen import af pølser, skinker og oste, kaffe eller meget mere.
Der vil være åbent dagen lang, og altid et stort udvalg af glasvine, gin, fredagsbar og mange andre gode grunde til nogen gode timer, eller som start på en aften i restauranten.
Entre fredagsbar giver mulighed for at mødes omkring et godt glas vin, snacks, en drink eller andet godt i uformelle og hyggelige rammer. Vi finder nye vine, som skal testes og smages førend de eventuelt finder vej i vinkortet, andre gange “tømmer” ud i gemmerne og tester kortet af i både den høje og lave ende. Hold øje med vores instagram og Facebook, hvor vi løbende ligger “fredagsvinen/ginen/øllen” op, og kig ned på havnen og tilbring nogle hyggelige eftermiddagstimer med os i de hyggelige rammer i Entre.
Åbningstider
Mandag – torsdag
11.30 – 22.00
Fredag – fredagsbar
15.00 – 17.00
Fredag – lørdag
11.30 – 23.00
Søndag
Lukket
Entre Spise
Snacks “Den mætte”
Charcuterie, Ost, Sprødt, Sylt, Aioli, Brød
95,-
med dagens glas vin
150,-
Lun Panini
Lufttørret Skinke, Ost, Salat, Aioli
Varmrøget Laks, Mayo, Salat, Hindbærvinagrette
Dagens Panini
65,-
Til den søde tand
Creme Brulee
85,-
Bestilling og betaling foretages i baren
(Alle retter kan bestilles ”to go”)
Drikke Entre
Most, sodavand, vand og fra Bryghuset Møn
Cider Val de France og div. sodavand
Øl
Bryghuset Møn fad og flaskeøl: SuRi Klassik, Grønjægers Pilsner, Bogø Bock,
Kong Asgers Hvede, Sommerspirets Lakridsstout
Smagebræt
3 slags gin eller rød-/hvidvin – præsenteres af tjeneren
Gin
Lækkert skiftende udvalg på hylden og spændende Tonic
Nespressokaffe/ Te (også to go)
Espresso, Lungo, Cappucino, Latte, Te, Chai Latte
Bobler og vine
Lækre bobler og vine ”verden rundt”, fornuftige priser og stort udvalg glasvis
Personalemad
– ud af huset, lækker og varieret hverdagskost af de bedste råvarer.
Vi har gjort alt forarbejdet, så maden blot skal varmes hjemme på et minimum af tid.
Personalemad – Hverdag
UGE 8 (18/2 – 22/2)
Mandag & tirsdag (18. og 19. februar)
Rugmelstegt rødspættefilet, kartoffelbåde, hjemmerørt remoulade, agurksalat
95,-
Onsdag & torsdag (20. 0g 21. februar)
Skibberlabskovs, rugbrød, purløgssmør, surt
95,-
Ugens grønt
Hvedekernesalat, syltederødløg, crudete af grønt og piementpesto
30,-
UGE 9 (25/2 – 28/2)
Mandag & tirsdag (25. og 26. februar)
Krydrede kødboller af okse, hjemmelavet tomatsovs, pasta og parmesan
95,-
Onsdag & torsdag (27. 0g 28. februar)
Coq au vin m. rodfrugtemos
95,-
Ugens grønt
Marinerede og stegte grønne bønner, feta, nødder, krydderurter
30,-
Weekend
Hver fredag og lørdag kan der bestilles og afhentes Prime-rib ud af huset.
Menu:
Langtidsstegt oksehøjreb, pommes rissolees , Sauce Bearnaise , frisee salat
Denne menu afhentes lun og er klar til servering.
Pris pr. person 175,-
(forudbestilles og afhentes varm i ”Prime Time” kl. 17.30-18.30)
Kan bestilles hver dag på 5944 0610 eller på mail info@suri.dk
(vi tager forbehold for at vi kan have udsolgt på dagen)