CAFÉ MAALTID

Vi har samlet mange års erfaring og viden indenfor klassisk gourmet med passion for for sund og velsmagende mad. På MAALTID er der mulighed for at spise vegansk, vegetarisk, glutenfrit – uden dogmer, da vi ligeledes serverer kød og brød med gluten, vi giver blot mulighed for selv at vælge, hvordan man ønsker at spise sit MAALTID og indholdet af dette. Alle vores MAALTIDER serveres i vores rustikke og hyggelige café og som TakeAway.

Tanken bag MAALTID er, at vi har sammensat et menukort af retter vi selv gerne vil spise – alle baseret på gode råvarer i sæson, mange smagsoplevelser i form af dressinger, urter, kød, fisk og grønsager. Vi producerer selv vores brød, vores plantemælk til smoothies og vi sylter, fermenterer og laver selv vores mayonaiser og dressinger.

Vores menukort er dynamisk og kan der være elementer på menukortet, som er erstattet af et tilsvarende produkt, da vi hellere vil udskifte et element på dagen end gå på kompromis med vores råvarer.

ÅBNINGSTIDER

Onsdag til fredag 11.30-19.00 (for sidste bestillinger)
Lørdag 11.30 – 15.00 (for sidste bestillinger)

For TakeAway bestillinger af vores almindelig menukort kan vi kontaktes på telefon 59440610 i tidsrummet 09.00-19.30 – det er selvfølglig også muligt at bestille TakeAway i cafeen, men ventetiden vil bliver minimeret ved at forudbestille – så har vi din mad og drikke klar når du kommer.

Der kan reserveres bord ved selskaber på mere end 6 personer, kontakt os pr. telefon og ring endelig, hvis du har spørgsmål til vores MAALTIDER.

Har du spørgsmål til menuer, allergener eller facilliteter – kontakt os på info@suri.dk eller telefon 59 44 06 10.

MAD UD AF HUSET

Læs mere

BUSINESS

Læs mere

ÅRSTIDSBUFFET

Læs mere