Vi har en række events og arrangementer klar på SuRi & Maskinværkstedet, hvor vi har lagt os i selen for at skabe og give jer en skøn start på 2023 med en række super lækre og fede arrangementer.
Konditor Workshop
EKSKLUSIV KONDITOR-WORKSHOP: 7/3 (UDSOLGT) og 16/5
Kurset den 16/5 vil være fyldt med nye smage, teknikker og forme – så du vil lære nyt (men behøver på ingen måde have deltaget før) og kan derfor med fordel komme denne aften, hvis du har deltaget på vores tidligere workshop, både nye og kendte ansigter vil have en lærerig og skøn workshop
Glæd dig til en hyggelig, faglig og spændende aften, hvor Jasmin underviser og giver en spændende og grundig introduktion til teknikker, som kan anvendes til aftens kager. Der servereres snacks og et dejligt glas vin eller bobler til alle kursister.
Kurset er til dig, som gerne vil lære, vide og prøve forskellige teknikker – alle niveauer kan deltage og også gerne bage -og konditor interesserede børn ned til 10 år (ifølge med en betalende voksen).
Smag Lokalt - uge 10 på SuRi
Æg fra Den Gamle Gaard
Rogn, ramsløgsblomst sanket i Havnsø, sifon, sprød kartoffel
Farseret havtaskekæbe fra SuRi Fisk og Deli
Variation af jordskokker fra Lammefjorden, hasselnød
Agnolotti
Spinat, ost, blanquette på muslinger fra Isefjorden
Holbæk skinke
Vaffel, bechamel, trøffel
Farseret vagtel
Gulerodspuré, nye carrotter, engsyre, bagt og sauce på hvidløg fra Den Gamle Gaard
Hvid chokolade
Rabarber, skovmærke, iscreme
Påskefrokost på SuRi 3. - 10. april
Årets påskefrokost kan afholdes på SuRi til frokost med ankomst seneste kl. 12.30 i vores smukke restaurant mod forudbestilling (noter påskefrokost i bookingen)
Vi serverer vi 10 lærke påskeretter med tilhørende drikkevarer ad libitum under hele påskefrokosten
Menuen består af
syltede rødløg, kaper
Marinerede sild
karrysalat, æg og karse
Varmrøget laks
rygeost, radis og malt
Lammeterrine
håndpillederejer og dildmayo
Paneret rødspættefilet
Sauce Tatare, syltede tyttebær og citron
Påskekylling
asparges, bacon, carrotter, urtesmør og ærteskud
Slagterens frikadeller
agurkerelish og svamperemoulade
Ølbraiserede svinekæber
forårsløg og bøgehatte
Hvid blondie
rabarber og karamel
Pris pr. person
frokost 575,-
inkl. øl, vin og vand ad libitum (snaps og drinks kan tilkøbes)
Menuen kan også købes ud af huset – se mere HER