Arrangementer 2020 på SuRi & Maskinværkstedet

Vi har en række events og arrangementer klar på et efterårsklart SuRi & Maskinværkstedet, hvor vi har lagt os i selen for at skabe og give jer en skønt efterår med en række super lækre og fede arrangementer.

Vi har vægtet det lokale indenfor råvarer højt sammen med en række spændende producenter af vine – kombineret og sat sammen af vores dedikeret køkkenchef, restaurantchef samt indehaver Henrik Nielsen

NYHED i SuRi Fisk & deli
21. sept. – 26. sept.

Mandagsåbent i SuRi Fisk & Deli og gode tilbud

Fra mandag den 21. september holder vi fremover åbent alle ugens dage (søndag undtaget) og vi starter vores udvidede åbningstider med vilde tilbud – følg med i ugen på Facebook og Instragram.

Smag Lokalt “festival”
5. – 8.okt.

Deltagelse i Smag Lokalt i samarbejde med Destination Sjælland, hvor køkkenet har sammensat en 2 retters menu med fokus på lokale råvarer til 220,-

Se menuen og book bord her herunder

Dining Week uge 42 – 10 serveringer
9. – 18. okt.

Deltagelse i Dining Week hvor SuRi er udvalgt til at lave 10 serveringer som én af få restauranter i hele Danmark

Læs mere herunder via Dining Weeks hjemmeside

VINAFTEN
26. okt. kl. 18.00 på SuRi

Vinaften med ypperlig tysk hvidvin fra Weingut Robert Weil som står for de hvide topvine i Rheingau. På aftenen serveres producentens lækre hvidvine ledsaget af en flot 5 retters menu på SuRi

California Wine Weeks på SuRi
2. nov. – 14. nov.

California Wine Weeks, med specielt fokus på amerikanske vine, hvor der vil være rigtig gode flasker og priser på samme at finde på periodens specielle vinkort i restauranten. 

 

Amerikansk vinaften
13. nov.

Vinaften med lækre 6 serveringer af sæsonens råvarer, med tilpassede vine fra Kendall Jackson i Californien på Maskinværkstedet

Vinene præsenteres af Tim fra Best Selection og SuRi’s Restaurantchef Berit, krydret med gode historier og billeder fra deres fælles tur på vingården

Se menu og købe billet via linket herunder

 

JUL & NYTÅR på SuRi
16. nov. – 31.12.

Tager jul og senere nytår over.

Efteråret går med syltning og forberedelse til det traditionelle julebord som serveres ud af huset f.o.m. 16. nov.

På Maskinværkstedet og SuRi fra 19. nov. – selvfølgelig med alle forbehold og behørig plads for at passe på hinanden.

Se meget mere om julen ud af og i husene, og årets fantastiske nytårsmenu her på hjemmesiden under “Jul & Nytår 2020”

TAPASTILBUD
21. sept. – 19. nov.

Efterårs TAPASTILBUD ud af huset (2 pers. og opefter)

– se menuen herunder via linket, eller under “mad ud af huset” her på hjemmesiden, hvorfra der også kan bestilles online