Vi har en række events og arrangementer klar på SuRi & Maskinværkstedet, hvor vi har lagt os i selen for at skabe og give jer en skøn start på 2023 med en række super lækre og fede arrangementer.

Konditor Workshop

EKSKLUSIV KONDITOR-WORKSHOP: 7/3 (UDSOLGT) og 16/5

Kurset den 16/5 vil være fyldt med nye smage, teknikker og forme – så du vil lære nyt (men behøver på ingen måde have deltaget før) og kan derfor med fordel komme denne aften, hvis du har deltaget på vores tidligere workshop, både nye og kendte ansigter vil have en lærerig og skøn workshop

Glæd dig til en hyggelig, faglig og spændende aften, hvor Jasmin underviser og giver en spændende og grundig introduktion til teknikker, som kan anvendes til aftens kager. Der servereres snacks og et dejligt glas vin eller bobler til alle kursister.

Kurset er til dig, som gerne vil lære, vide og prøve forskellige teknikker – alle niveauer kan deltage og  også gerne bage -og konditor interesserede børn ned til 10 år (ifølge med en betalende voksen).

Smag Lokalt - uge 10 på SuRi

Æg fra Den Gamle Gaard
Rogn, ramsløgsblomst sanket i Havnsø, sifon, sprød kartoffel

Farseret havtaskekæbe fra SuRi Fisk og Deli
Variation af jordskokker fra Lammefjorden, hasselnød

Agnolotti
Spinat, ost, blanquette på muslinger fra Isefjorden

Holbæk skinke
Vaffel, bechamel, trøffel

Farseret vagtel
Gulerodspuré, nye carrotter, engsyre, bagt og sauce på hvidløg fra Den Gamle Gaard

Hvid chokolade
Rabarber, skovmærke, iscreme

Påskefrokost på SuRi 3. - 10. april

Årets påskefrokost kan afholdes på SuRi til frokost med ankomst seneste kl. 12.30 i vores smukke restaurant mod forudbestilling (noter påskefrokost i bookingen)

Vi serverer vi 10 lærke påskeretter med tilhørende drikkevarer ad libitum under hele påskefrokosten

Menuen består af

Ramsløgssild
syltede rødløg, kaper

Marinerede sild
karrysalat, æg og karse

Varmrøget laks
rygeost, radis og malt

Lammeterrine
håndpillederejer og dildmayo

Paneret rødspættefilet
Sauce Tatare, syltede tyttebær og citron

Påskekylling
asparges, bacon, carrotter, urtesmør og ærteskud

Slagterens frikadeller
agurkerelish og svamperemoulade

Ølbraiserede svinekæber
forårsløg og bøgehatte

Hvid blondie
rabarber og karamel

Hjemmebagt rugbrød og hvedebrød
hjemmerørt smør

Pris pr. person
frokost 575,-
inkl. øl, vin og vand ad libitum (snaps og drinks kan tilkøbes)

BOOK BORD HER

Menuen kan også købes ud af huset – se mere HER