Aften
A la carte
Brødstegt helleflynder
Hyldeblomst, piment d’espelette, kål
195,-
Dagens fisk
Persillerod, hvidvins sauce, grønkål
(som hovedret, større og med kartoffel +125,-)
195,-
Vol au vent
Hummer, bøgehatte, porre, estragon
175,-
Tatar af Kalveinderlår
Karl Johan, syltet sennep, boghvede
(som hovedret, større og med fritter +125,-)
175,-
Havtaske
Variation af kartoffel, peberfrugt, palmekål, glaskål
355,- (pr. pers/min 2 pers.)
Andebryst, Moulard Magret
Kroket, beder, solbærlæder, mættet hønsejus, trøffel
325,-
Prime Rib af langtidsstegt oksehøjreb
Lokalt grønt, fritter, Sauce Bearnaise
358,-
3 slags oste serveret fra bræt
Smørstegt frugtbrød, knækbrød, sylt (tilkøb pr. ost 25,-)
135,-
Crème brûlée
Vaniljeiscreme
128,-
Chokolade
Blodappelsin, hasselnød, julekaramel
128,-
Comte ostemad
Brioche, hasselnød, kylling, trøffel
128,-
En aften på Restaurant SuRi
Snacks
SuRi’s udvalgte snacks
Brødstegt helleflynder
Hyldeblomst, piment d’espelette, kål
Vol au vent
Hummer, bøgehatte, porre, estragon
Andebryst, Moulard Magret
Beder, solbær, trøffel, mættet hønsejus
Chokolade
Blodappelsin, hasselnød, julekaramel
4 retters sæsonmenu inkl. snacks 645,-
4 glas vinmenu med tilpassede vine 545,-
Mulighed for tilvalg af 5. ret/ vin
Dagens fisk
Persillerod, hvidvins sauce, grønkål
125,-/ 100,-
SuRi SPECIALITETER
Østers
Vælg mellem; naturel, jordbær/ingefær, gratineret, bloody mary, peberrod/granny smith
38,- pr stk
Caviar fra rogn 15 gr.
Brioche, creme fraiche, løg
258,-
SuRi’s skaldyrsservering (skal forudbestilles senest dagen inden)
To slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
575,- (pr. pers./min 2 pers.)
SuRi’s sharing menu – serveres til alle ved bordet
Udvalgte forretter og hovedretter serveret sharing style til hele bordet
Østers, Dagens fisk, Vol au vent, Tatar, Andebryst, Chokolade
645,-
Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet