Previous slide
Next slide

Aften

A la carte

Kammusling
Butternuts, gruyere, hasselnød
165,-

Dagens fisk 
Muslingefrikassé, selleri
(som hovedret, større og med kartoffel +125,-)
195,-

Svampetoast
Sæsonens svampe, hengemte løg
175,-

Tatar af Kalveinderlår
Peberrod, drueagurk, sprød kartoffel, Vesterhavsost
(som hovedret, større og med fritter +125,-)
175,-

Stegt pighvar
Jordskok, kantarel, majs
355,- (pr. pers/min 2 pers.)

Farseret vagtel
Beder, brisler, trøffel
325,-

Prime Rib af langtidsstegt oksehøjreb
Lokalt grønt, fritter, Sauce Bearnaise
358,-

3 slags oste serveret fra bræt
Smørstegt frugtbrød, knækbrød, sylt (tilkøb pr. ost 25,-)
135,-

Crème brûlée
Vaniljeiscreme
128,-

Pære
Yoghurt, creme fraiche
128,-

En aften på Restaurant SuRi

Snacks
SuRi’s udvalgte snacks

Kammusling
Butternuts, gruyere, hasselnød

Svampetoast
Sæsonens svampe, hengemte løg

Farseret vagtel
Beder, brisler, trøffel

Pære
Yoghurt, creme fraiche

4 retters sæsonmenu inkl. snacks 645,-
4 glas vinmenu med tilpassede vine 545,-

Mulighed for tilvalg af 5. ret/ vin

Dagens fisk
Muslingefrikassé, selleri
125,-/ 100,-

SuRi SPECIALITETER

Østers
Vælg mellem; naturel, porre & ramsløg, gratineret, bloody mary
38,- pr stk

Caviar fra rogn 15 gr.
Brioche, creme fraiche, løg
258,-

SuRi’s skaldyrsservering (skal forudbestilles senest dagen inden)
To slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
575,- (pr. pers./min 2 pers.)

SuRi’s sharing menu – serveres til alle ved bordet
Udvalgte forretter og hovedretter serveret sharing style til hele bordet
Østers, Kammusling, Dagens fisk, Svampetoast, Tatar, Prime Rib
645,-

Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet