Previous slide
Next slide

Aften

A la carte

Brødstegt helleflynder
Hyldeblomst, piment d’espelette, kål
195,-

Dagens fisk 
Persillerod, hvidvins sauce, grønkål
(som hovedret, større og med kartoffel +125,-)
195,-

Vol au vent
Hummer, bøgehatte, porre, estragon
175,-

Tatar af Kalveinderlår
Karl Johan, syltet sennep, boghvede
(som hovedret, større og med fritter +125,-)
175,-

Havtaske
Variation af kartoffel, peberfrugt, palmekål, glaskål
355,- (pr. pers/min 2 pers.)

Andebryst, Moulard Magret
Kroket, beder, solbærlæder, mættet hønsejus, trøffel
325,-

Prime Rib af langtidsstegt oksehøjreb
Lokalt grønt, fritter, Sauce Bearnaise
358,-

3 slags oste serveret fra bræt
Smørstegt frugtbrød, knækbrød, sylt (tilkøb pr. ost 25,-)
135,-

Crème brûlée
Vaniljeiscreme
128,-

Chokolade
Blodappelsin, hasselnød, julekaramel
128,-

Comte ostemad
Brioche, hasselnød, kylling, trøffel
128,-

 

En aften på Restaurant SuRi

Snacks
SuRi’s udvalgte snacks

Brødstegt helleflynder
Hyldeblomst, piment d’espelette, kål

Vol au vent
Hummer, bøgehatte, porre, estragon

Andebryst, Moulard Magret
Beder, solbær, trøffel, mættet hønsejus

Chokolade
Blodappelsin, hasselnød, julekaramel

4 retters sæsonmenu inkl. snacks 645,-
4 glas vinmenu med tilpassede vine 545,-

Mulighed for tilvalg af 5. ret/ vin

Dagens fisk
Persillerod, hvidvins sauce, grønkål
125,-/ 100,-

SuRi SPECIALITETER

Østers
Vælg mellem; naturel, jordbær/ingefær, gratineret, bloody mary, peberrod/granny smith
38,- pr stk

Caviar fra rogn 15 gr.
Brioche, creme fraiche, løg
258,-

SuRi’s skaldyrsservering (skal forudbestilles senest dagen inden)
To slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
575,- (pr. pers./min 2 pers.)

SuRi’s sharing menu – serveres til alle ved bordet
Udvalgte forretter og hovedretter serveret sharing style til hele bordet
Østers, Dagens fisk, Vol au vent, Tatar, Andebryst, Chokolade
645,-

Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet