Previous slide
Next slide

Aften

A la carte

Røget ørred
Hybenrose, endive
175,-

Hvid asparges
Stenbiderrogn, Havgus
185,-

Stegt torsk 
Gulerødder, fiske fumé, saltet citron
(som hovedret, større og med kartoffel +125,-)
195,-

Stegt lam
Grøn asparges, Små hvidløg, ramsløg 
195,-

Carpaccio af oksemørbrad
Kapersbær, skalotteløg, balsamico, parmesan
168,-

Rørt tatar af kalveinderlår 
Brændt kålemulsion, syltet glaskål, sprød kål
(som hovedret, større og med fritter +125,-)
175,-

Pighvar a la Bonne femme
Pommes Duchesse, grønkål, rogn, Sauce Hollandaise 
335,-

Grillet filet af gris Kæragergaard
Pommes Fondant, hvidløg, Sauce Demi-Glace
295,-

Prime Rib af langtidsstegt oksehøjreb
Lokalt grønt, fritter, Sauce Bearnaise
358,-

3 slags oste serveret fra bræt
Smørstegt brød, knækbrød, sylt (tilkøb pr. ost 25,-)
135,-

Crème brûlée
Vaniljeiscreme
128,-

Kaffe 
Mørk chokolade, kakao, mascarpone
128,-

En aften på Restaurant SuRi

Snacks
SuRi’s udvalgte snacks

Røget ørred
Hybenrose, endive

Stegt torsk
Gulerødder, fiske fumé, saltet citron

Grillet filet af gris fra Kæragergaard
Pommes Fondant, hvidløg, Sauce Demi-Glace

Kaffe 
Mørk chokolade

4 retters sæsonmenu inkl. snacks 645,-
4 glas vinmenu med tilpassede vine 545,-

Mulighed for tilvalg af 5. ret/ vin

Stegt lam
Grøn asparges, små hvidløg, ramsløg
125,-/ 100,-

SuRi SPECIALITETER

Østers
Vælg mellem; naturel, Beurre blanc & ramsløg, hybenrose & sylt
Chili gratineret
38,- pr stk

Caviar fra rogn 15 gr.
Brioche, creme fraiche, løg
258,-

SuRi’s skaldyrsservering
To slags østers, jomfruhummere, kammuslinger, krebsehaler, pil selv rejer, moules frites, mayo, aioli
575,- (pr. pers./min 2 pers.)

SuRi’s sharing menu – serveres til alle ved bordet
Udvalgte forretter og hovedretter serveret sharing style til hele bordet
Østers, Ørred, Fjæsing, Hvid asparges, Carpaccio, Black Angus
645,-

Information om allergene ingredienser kan fås ved henvendelse til personalet